Dobrý deň,mamičky jedna študentka nám žehlí prádlo,chcela by som sa opýtať,či máte skúsenosti,koľko sa platí,teda či platíte na hodinu,alebo za celý kôš??
Ja jej dávam za kôš, 10 eur,ona s tým súhlasí a je spokojná,no mne sa to vidí málo,no možno sa mýlim....bývame v košiciach,ďakujem za každú odpoveď
ja by som za 5eur určite nežehlila, je to zdĺhavá robota...
ono 10 eur je pekne, ale určite záleží aj od toho, aký velký kôš a aké oblečenie... určite sa totiž inak žehlí uterák a inak pánske košele... napríklad ja teraz žehlím vecičky pre novorodenca a to mi trvá do nemoty 😝
pokial si nepýta viac tak nedávaj. ak budeš spokojná, sem tam jej nechaj navyše a hotovo 😉
Záleží,aký veľký máš koš na prádlo 😀 A koľko jej to asi trvá(tri hodiny jej to asi netrvá a myslím,že aj keby,tak vyše 3e na hodinu,by bolo stále ok),pokiaľ ste sa tak dohodli a je spokojná,tak to nerieš 😉
fúha, nájsť niekoho, kto mi ožehlí kôš prádla za 10€ tak akože viac sa žehličky nechytím 🙂 ja si myslím, že ak je slečna spokojná, tak nie je o čom, môžeš jej raz za čas dať niečo extra, poteší sa ona a tebe neubudne a budeš mať dobrý pocit 😉 zas keď si to tak vezmeš, ak každý deň ožehlí niekomu kôš prádla ( čo jej zaberie dajme tomu 2hodiny pri pozeraní tv), tak si za mesiac zarobí celkom slušne na študentku...
a len tak pre zaujímavosť, tu je cenník žehliarne v BA (predpokladám, že študentka alebo pani na výpomoc by to spravila lacnejšie)
http://www.zehlenienaja.sk/sk/pricelist.php
minulý týždeň som žehlila 30 mužových tričiek, asi 20 svojich, plus samozrejme ďalšie veci a malej... by som sa nedoplatila 😝
fuu tak taku robotku som brala aj kazdy den,rada zehlim a 10e je fajn 😀
ja si tiez myslim, ze to je dost. 😉
Ahoj,neni to vôbec veĺa..ja som v tejto ,,brandži už dlho",,,milujem žehlenie,,ak ste spokojné obe ,,tak je dobre 😀
No ja som platila za jednu koselu 0,5 centov 🙂 ale to bolo extremne malo, ale kosiel bolo extremne vela 🙂
Teraz pouzivam uz Faldy, na niektore kosele, hlavne tie bavlnenejsie je to fajn, a na tricka uplne super...
aka je cena teraz ? .. v roznych mestach ..
kosele .. vseobecne .. detske ..
dakujem 🙂
Ahojte, Hľadám niekoho na žehlenie prádla, na cene sa dohodneme okres Stará Ľubovňa...ozvite sa ďakujem... 🙂
Hľadám niekoho na upratovanie,staršiu paniu:O)).Stará Ľubovňa.
pokial je ona spokojna tak bud aj ty spokojna🙂
ja by som pozehlila aj za 5e 🙂