Koľko platíte u kaderníčky?

evasugarova
26. nov 2021

Ahoj damy.
Mam fajn kadernicku, ale... akosi sa mi zda byt stale drahsia a drahsia...
Neporovname si aktualne ucty? Nech viem, ci je to normal alebo hladat novu.

Lokalita: Zilina
Vlasy: stredne huste, plave, po lopatky
Cena za dofarbovanie sedivych koncekov, toner proti zltym tonom, umyvanie, jednoduche fukanie: naposledy bez blocku 47 Eur
Kazde 4 mesiace si davam doplnat balayage, vtedy je to drahsie - ucet bol naposledy bez blocku 85 Eur.

klarissa25
26. nov 2021

Lokalita Rajec za cca to isté čo ty dofarbenie pripadne melír plus strihanie do 30e..

anonym0001
26. nov 2021

vlasy po ramena - strih + balayage 80€ v BA

zdena1990
26. nov 2021

Dedina 6euro strihanie fukanie

sasha10
26. nov 2021

@evasugarova Prešov, melír stredne dlhé vlasy, tonovanie vlasov, fukanie naposledy okolo 80 € od vtedy som si kupila profi sadu aku aj oni pouzivaju možno za 20€ a už mám tretí melír ma hlave a produkty stále mám... Skratila som vlasy aby to bola mensia fuška, raz za 3 mesiace to v pohode zvládam 😀

evasugarova
autor
26. nov 2021

@klarissa25 mohla by si mi prosim napisat info o kadernicke do spravy?

nyusika
26. nov 2021

lokalita Senec - podstrihnute, ofina, uprava+ ampulka s vyzivou - 50 eur 😀
farbenie kompletka cca stovka, blond vlasy po plecia

simsalabim
26. nov 2021

@evasugarova BA okrajova lokalita, ziaden salon, umytie, strihanie, fukanie.

makova333
26. nov 2021

BA farbenie odrastov, melir, tonovanie, uprava strihu naposledy 84 € (je to kadernicka nie salon).

a1d4k3a
26. nov 2021

Ahoj. Bytca/Kotešová dlhe vlasy,melír,umytie,natočenie,strihanie 35€ 🙂

tahomi
26. nov 2021

Bratislava - korienky a doplnenie balayage, fukana + styling + strih, bez blocka 55 eur

janka_23
26. nov 2021

@evasugarova okres zv. farbenie, teda dofarbovanie odrastov, podstrihnutie, umytie, fúkanie 40 e. Raz do roka melír viac farebný cca 110 e

lusinda1989
26. nov 2021

Menšie mesto Modra pri Ba melir, tónovanie natočenie dlhé dosť husté vlasy do pól chrbta 40€

darkswan
26. nov 2021

BA farbenie odrastu, fukana 65 eur

punka24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1
26. nov 2021

@lusinda1989 si spokojná?tu v BA uz nevedia co pýtať....

lusinda1989
26. nov 2021

@sofia1 ja som veľmi aj u nás v rámci mesta sú rozdielne sumy ja mám stály salón akurát moja pôvodná kadernicka skoncila(z osobných dôvodov) tak teraz som bola u jej kolegyne a tiež spokojnost len teda neviem či berie aj nové zákaznícky ja tam chodím už 4 roky

kormino
26. nov 2021

Veľká dedina pri Senci,krátke vlasy farbenie ,strihanie,fúkanie 15 eur

lasona
26. nov 2021

Ono všetko išlo hore...chápem že sa ti to zdá veľa, ale tak nejak také služby stoja...ak používa kvalitnú farbu a prípravky, tak bohužiaľ ta cena je úmerná...v cene nieje len strihanie a farbenie, ale aj odvody, nájom, voda, elektrina...

evasugarova
autor
26. nov 2021

@lasona ved prave preto sa pytam 🙂 nech si urobim obraz, co je standardna cena, aby som nekrivdila

marion09
26. nov 2021

Dedina na vychode...vlasy do pol chrbta,rovne,stredne huste,blond...dofarbovanie korienkov,strihanie,fukanie 5e(cena farby na vlasy).robim si sama

oblecenie99
26. nov 2021

@evasugarova V KE v centre, dlhé vlasy - strih, umytie, vyfúkanie 30 €. Ale u našich (dedina na juhovýchode na hraniciach) za to isté 6 € :D

nafka0483
26. nov 2021

Ono cena sa odvija nie len od toho aka je lokalita a ake produkty kadernicka pouziva, ale napr aj od toho ci v BA je v najme v centre, v nejakom nakupnom centre, ci na sidlisku v panelsku v byvalych pivnicnych priestoroch alebo vo vlastnom - napr u seba doma ma urobeny salon a najom teda neplati.

Ja som v KE platila naposledy asi 60€ za komplet farbenie vlasov po pas a pristrihnutie koncov, na zaver jednoduche fukanie.

7lenka11
26. nov 2021

ja chodím v BA do maličkého kaderníctva, ktoré patrí mladej, šikovnej babe.. až na jednu návštevu, som vždy bola u nej spokojná.. farbenie dlhých vlasov + podstrihnutie končekov + vyfúkanie = 35 Eur.. predtým som chodila do vychyteného salóna, kde mi naposledy úplne zle zafarbili vlasy (korienky asi o dva odtiene bledšie a vlasy takmer do blond, namiesto orieškovo hnedej 🙈 ) a ceny sa tam pohybovali od 55 do 90 Eur...

sun_shine_2020
26. nov 2021

@a1d4k3a mozem poprosit kontakt na kadernicku? 🙂

maickamf
26. nov 2021

@evasugarova veľa záleží, akú vlasovú kozmetiku, resp.značku kaderníčka používa... napr.u mojej sestry - kaderníčky platím za farbu (dlhé husté vlasy) 25€, u inej som platila za to isté 120€.
Ak nie si spokojná s cenou, normálne sa spýtaj. Veď nie je hanba vedieť, za čo človek platí

dadymima
26. nov 2021

@evasugarova PK - zosvetlenie odrastov, tonovanie, podstrihnutie -+ 100€ a to je este jedna z tych lacnejsich co som navstivila…

a1d4k3a
26. nov 2021

@sun_shine_2020 napis ss

zafir01
26. nov 2021

@evasugarova v tomto ti moc neporadim, lebo ja som u kadernicky raz rocne na podstrihnutie . ale manzel bol v Ziline v OC Duben , a platil 14 eur za strihanie 🙈 . este som si hovorila, ze ak vezmu, dam aj oboch synov ostrihat, ale ked mu zahlasila sumu, som si to rozmyslela , a potom som ich dala ostrihat za 4 eura u dedinskej kadernicky

1anna12
26. nov 2021

@7lenka11 môžem poprosiť kontakt?

kate_cs
26. nov 2021

@evasugarova ja Trnava a strihanie dlhých vlasov po pás a maska- 41€, bola som v stredu. Mne sa to nezdá veľa, som vždy spokojná a to je pre mňa základ