Ahoj damy.
Mam fajn kadernicku, ale... akosi sa mi zda byt stale drahsia a drahsia...
Neporovname si aktualne ucty? Nech viem, ci je to normal alebo hladat novu.
Lokalita: Zilina
Vlasy: stredne huste, plave, po lopatky
Cena za dofarbovanie sedivych koncekov, toner proti zltym tonom, umyvanie, jednoduche fukanie: naposledy bez blocku 47 Eur
Kazde 4 mesiace si davam doplnat balayage, vtedy je to drahsie - ucet bol naposledy bez blocku 85 Eur.
vlasy po ramena - strih + balayage 80€ v BA
Dedina 6euro strihanie fukanie
@evasugarova Prešov, melír stredne dlhé vlasy, tonovanie vlasov, fukanie naposledy okolo 80 € od vtedy som si kupila profi sadu aku aj oni pouzivaju možno za 20€ a už mám tretí melír ma hlave a produkty stále mám... Skratila som vlasy aby to bola mensia fuška, raz za 3 mesiace to v pohode zvládam 😀
@klarissa25 mohla by si mi prosim napisat info o kadernicke do spravy?
lokalita Senec - podstrihnute, ofina, uprava+ ampulka s vyzivou - 50 eur 😀
farbenie kompletka cca stovka, blond vlasy po plecia
@evasugarova BA okrajova lokalita, ziaden salon, umytie, strihanie, fukanie.
BA farbenie odrastov, melir, tonovanie, uprava strihu naposledy 84 € (je to kadernicka nie salon).
Ahoj. Bytca/Kotešová dlhe vlasy,melír,umytie,natočenie,strihanie 35€ 🙂
Bratislava - korienky a doplnenie balayage, fukana + styling + strih, bez blocka 55 eur
@evasugarova okres zv. farbenie, teda dofarbovanie odrastov, podstrihnutie, umytie, fúkanie 40 e. Raz do roka melír viac farebný cca 110 e
Menšie mesto Modra pri Ba melir, tónovanie natočenie dlhé dosť husté vlasy do pól chrbta 40€
BA farbenie odrastu, fukana 65 eur
@lusinda1989 si spokojná?tu v BA uz nevedia co pýtať....
@sofia1 ja som veľmi aj u nás v rámci mesta sú rozdielne sumy ja mám stály salón akurát moja pôvodná kadernicka skoncila(z osobných dôvodov) tak teraz som bola u jej kolegyne a tiež spokojnost len teda neviem či berie aj nové zákaznícky ja tam chodím už 4 roky
Veľká dedina pri Senci,krátke vlasy farbenie ,strihanie,fúkanie 15 eur
Ono všetko išlo hore...chápem že sa ti to zdá veľa, ale tak nejak také služby stoja...ak používa kvalitnú farbu a prípravky, tak bohužiaľ ta cena je úmerná...v cene nieje len strihanie a farbenie, ale aj odvody, nájom, voda, elektrina...
@lasona ved prave preto sa pytam 🙂 nech si urobim obraz, co je standardna cena, aby som nekrivdila
Dedina na vychode...vlasy do pol chrbta,rovne,stredne huste,blond...dofarbovanie korienkov,strihanie,fukanie 5e(cena farby na vlasy).robim si sama
@evasugarova V KE v centre, dlhé vlasy - strih, umytie, vyfúkanie 30 €. Ale u našich (dedina na juhovýchode na hraniciach) za to isté 6 € :D
Ono cena sa odvija nie len od toho aka je lokalita a ake produkty kadernicka pouziva, ale napr aj od toho ci v BA je v najme v centre, v nejakom nakupnom centre, ci na sidlisku v panelsku v byvalych pivnicnych priestoroch alebo vo vlastnom - napr u seba doma ma urobeny salon a najom teda neplati.
Ja som v KE platila naposledy asi 60€ za komplet farbenie vlasov po pas a pristrihnutie koncov, na zaver jednoduche fukanie.
ja chodím v BA do maličkého kaderníctva, ktoré patrí mladej, šikovnej babe.. až na jednu návštevu, som vždy bola u nej spokojná.. farbenie dlhých vlasov + podstrihnutie končekov + vyfúkanie = 35 Eur.. predtým som chodila do vychyteného salóna, kde mi naposledy úplne zle zafarbili vlasy (korienky asi o dva odtiene bledšie a vlasy takmer do blond, namiesto orieškovo hnedej 🙈 ) a ceny sa tam pohybovali od 55 do 90 Eur...
@a1d4k3a mozem poprosit kontakt na kadernicku? 🙂
@evasugarova veľa záleží, akú vlasovú kozmetiku, resp.značku kaderníčka používa... napr.u mojej sestry - kaderníčky platím za farbu (dlhé husté vlasy) 25€, u inej som platila za to isté 120€.
Ak nie si spokojná s cenou, normálne sa spýtaj. Veď nie je hanba vedieť, za čo človek platí
@evasugarova PK - zosvetlenie odrastov, tonovanie, podstrihnutie -+ 100€ a to je este jedna z tych lacnejsich co som navstivila…
@sun_shine_2020 napis ss
@evasugarova v tomto ti moc neporadim, lebo ja som u kadernicky raz rocne na podstrihnutie . ale manzel bol v Ziline v OC Duben , a platil 14 eur za strihanie 🙈 . este som si hovorila, ze ak vezmu, dam aj oboch synov ostrihat, ale ked mu zahlasila sumu, som si to rozmyslela , a potom som ich dala ostrihat za 4 eura u dedinskej kadernicky
@evasugarova ja Trnava a strihanie dlhých vlasov po pás a maska- 41€, bola som v stredu. Mne sa to nezdá veľa, som vždy spokojná a to je pre mňa základ
Lokalita Rajec za cca to isté čo ty dofarbenie pripadne melír plus strihanie do 30e..