Je tu nejaká žena, ktorá má 1,80cm? Od detstva sa mi páčili vysoké ženy 😅 Vedeli vy ste si predstaviť vzťah s nižším mužom?
Ja som taka mini 🤭150cm a určite nie. Môj ma 176 😋
155...podla mna chlap ma byt chlap,teda vyssi,aj ked chapem,ze nikto nemôze za svoj vzrast,ci uz zena alebo muz.
Mam 175 cm. Rovnako vysokeho a a uz vobec nizsieho by som nechcela, o takych som nikdy nemala zaujem, vyska partnera ( o tolko, aby bol vyssi ako ja v podpatkoch) bola vzdy moja zakladna ( a jedina ,,nutna,, ) poziadavka.
Mala som vztah s nizsim muzom.a kludne som si dala vysoke podpatky a niesla som sa pri nom😝ale on bol tiez pysny ze ma vysoku a( podla neho ) atraktivnu zenu pri sebe. Bol sebavedomy a bol sexy. V tejto dobe by uz si sa nemala trapit s nejakymi centimetrami.to patri fakt do minuleho storocia🙂mne sa pacia nizki muzi, aj ked som vysoka.smrncovni moze byt aj muz ktory nema dlhe hnaty😃
@nenne27 tento tvoj postoj sa mi páči. Ja mám 184 a manželka neviem presne koľko má ale keď si vezme podpätky tak je vyššia ako ja a veľmi jej to vadí. Smeje sa mi že som maličký. A mna to hnevá nie preto že by som bol maly ale preto že by vraj so mnou nechodila keby som bol nižší. To ma dosť hnevá, pretože moja mama bola od môjho otca tiež vyššia keď mala opätky a obom sa to páčilo. Otec bol na ňu pyšný že ho krásne reprezentuje a že je vysoká. Poznám ale muža ktorý odmietol krásnu dievčinu 185cm vysokú len preto že bola vysoká. Chúďatko milovala ho a chodila len v balerinkach aby náhodou nebola o centimeter vyššia ako bola. Sú to take blbe predsudky. So sexom a príťažlivosťou skutočnou nič nemajú. Príroda to zariadila tak že ženám aj mužom sa páči partner zdravo vyzerajúci.
Moj partner je o 2 cm nizsi. A nie, nevadi mi to , hoci nenosim vysokw podpätky len take max 5 cm nevadi mi to. A jemu tiez nie. Dolezitejsie su mi ine veci ci hodboty vo vztahu ako vyska.
Ja 175cm, manžel 198cm
Ja som nízka 163, môj muž má 186.. mne sa vždy páčili vysokí muži.. mala som ale aj nízkych partnerov..
Moja sestra má 170cm a jej muž je nižší, sú spolu strašné dlho.. on ma v sebe ale taku energiu že jeho výšku nikdy nikto neriešil.. je nízky ale pôsobí silno a rozhodne..
175 cm a priateľ 195 cm 🙂 nižšieho chlapa ako som ja by som nechcela
tak ja mam napriklad 162 a uz som mala partnera co bol dokonca nizsi :D a bolo to divne takze za mna nie :D :D
Tak vždy ma byt partner vyšší,, aj keď si dá žena opätky, alebo keď už tak aspoň rovnako vysoký. Takže ani nie nízky, ani nie príliš vysoký.
Mne sa páčia vysokí muži. Priateľ má rovných 200 cm ja mám 150 m. Nižšieho of seba by som nechcela, ale taký už asi ani nie je.
ja mam 180 cm :D a milujem vysoke opatky , teraz v manzelstve uz ani nie , lebo mam dve male deti a je to o drzku :D a vela x sa mi stalo ze sa mi pacili aj nizsi muzi , su zlati ....:D ale nakoniec som skocila s 189 :D manzel mal stale male frajerky 158, 160 ...a nakoniec skoncil so mnou :D kludne napis :D tato tema ma stale fascinovala :D
Ja mam 178, manzel je nižší má 176...neriešim a vysoké opätky neoblubujem 😉
Ja 166, on 196. Výhoda je, že si môžem obuť hocičo a vždy je vyšší. Vždy sa mi páčili vysoký, ale nebrala by som to ako podmienku vo vzťahu.
Iba raz v živote som mal frajerku 1,77cm vysokú (Ja mám 1,74cm). 😅 To by bolo zaujímavé s nejakou ešte vyššou
Mám 175, muž má 185, nižšieho by som nechcela 🙂
Dobrého veľa neurastie 🙂 mám cca 164cm a muž 175cm.
Ja mam 182cm, muz ma par cm viac. Takto ked sme na rovnako, to je v pohode. Ale o moc nizsieho si neviem predstavit. Vzdy som bola vsade najvyssia, od spolužiačok aj o hlavu, tak asi preto by mi to vadilo
To su mi tu nazory.... Ja mam 180cm a manzel 175cm, podla logiky niektorych komentarov by som mala nechat najlepsieho chlapa lebo je nizsi? 😂 Opatky neznasam, nenosila som ich ani ked som chodila s vyssimi chlapmi. Su dolezitejsie veci vo vztahu ako vyska.
O mna pred rokmi mal dlhu dobu zaujem muz ktory bol rovnako vysoky nez ja,v tom case som navyse nonstop nosila opätky tak som ho odstrcila,teraz viem ze to bola riadna hlupost lebo povahovo je doteraz dokonalym muzom.
Ja mam 170cm a nizsie ho by som nechcela. Mala som jedneho ktory bol o 5 cm nizsi ale necitila som sa dobre, mala som tendenciu sa pri nom hrbit aby to nebolo vidno😄 za mna urcite vyssi 😊
Ja mám 178cm.
Ja mám 180cm, no mám aj svoju váhu. Neviem si pri seba predstaviť, dakeho 170cm čo je odo mňa o 20-30 kg ľahší... Veď keby som na neho vyliezla, ostal by v madraci vboreny chudák.....
Mám 175cm. Vzťah nie je o výške, čiže keby ľúbim, tak jasne, ze môže byt aj nižší. ALE - aby som bola úprimná - necítila by som sa asi úplne komfortne, keby je muž oveľa nižší. Predsalen vyšší muž vo mne evokuje také bezpečie, ochranu.
177cm, nechcela by som ani o 1cm menej a vzťah s nižším mužom- za mňa určite nie..Manžel má 185cm a príde mi to ideálne