Milé dámy,
chcem sa spýtať koľko máte podprseniek? Ehm, mám problém pri ich skladovaní. Máte nejaký užitočný tip, ako ich skladovať, aby nezabrali kopu miesta? Mne zaberie 1 veľký šuflík. 🤨 A neviem, či ich nemám veľa. 🤔
Máte nejaké overené tipy? Vlastne aké množstvo podprseniek je také primerané množstvo, čo by malo 1 bežnej žene postačiť? 🤯
Ďakujem za tipy. 🙏
Jeden suflik je pohoda, vsak maj tolko kolko vynosis, ja mam dve naj a potom sportove, zvysok som vyhodila vzhladom na to, ze ked si rok nedas jednu uz si ju nedas nikdy :D
no ja uz nezbieram, mam tak 4 ktore nosim dookola a kedze ich menim tak raz za pol roka/rok, nezbiea sa mi ich viac. Nijak extra ich neskladujem, poukladam na seba/za seba a vybavene. Plus mam este take, ktore takmer nenosim z nejakeho dovodu, a tie uz su pekne vzdau niekde v skrini strcene :D inventuru im robim tak raz do roka.
OK je to, co tebe vyhovuje, samozrejme, ak vynosis, tak aj keby si mala 50 kusov, je to tvoja vec a ci to das do celej skrine alebo suflika je uplne na tebe 🙂
Mam 3 klasickeho strihu bez kostic, vystuzene (ciernu a telove), 3 na sposob lambady (ciernu a biele), 1 kosticovu bez ramienok (pod spolocenske saty, letne topy a vsade kde sa nehodia klasicke), 1 sportovu.
Skladujem v zasvuke v satnikovej skrini poukladane jedna za druhou.
Ja mam asi 10,v kazdej farbe🤭🤷♀️nosim povacsinou bluzky do prace a nevyzera dobre podprda v inej farbe pod tym nakolko to kusok presvita😅skladujem klasicky v supliku v rade za sebou
Mam asi 3 klasicke, potom nejake sportove a ukladam ich za sebou do suflika 🙂 ale aj vrchny diel plaviek tak ukladam a vlastne mi to zabera jednu polku suflika iba 🙂
mám asi 10 a v šuflíku 😂
3 biele, 2 cierne, 2 telove. To na bezne nosenie. A potom par krajkovych a potom pod saty bez ramienok. Min rok na narodky som si dopriala jednu vytuzenu, pekne drahu. Ani som ju nemala a otehotnela som. Uz som sa asi so vsetkymi rozlucila, kedze momentalne nosim sexi dojciace.
Nemám ani jednu 😂 Nosím len také športové/bolerká. Tých mám asi 20, všetky čierne.
Ja mam podprsenky delene podla toho, ci "von" alebo "doma" a podla rocneho obdobia - mam 4 s vypchavkami s kosticami, ktore nosim v chladnom obdobi, ked je teplo nie (2 tmave , 2 telove), 4 bez vypchavok takej hrdzavo telovej farby - tie nosim povacsine, ked je teplo, ale aj v zime. Potom mam 5 tenkych bavlnenych a 2 lambady - nosim doma celorocne. Podprsenky nenosim rada, prekazaju mi, tie tenke bavlnene su taky kompromis, aby susedia nevideli, co nechcem, ked vyjdem do zahrady. Inak by som bola bez. Skladujem ich v takom vysuvacom kosi. A este som zabudka - mam aj jednu sportovu.
Mám tri, žiaden problém so skladovaním,😁
Minimálne 15...
mam asi 7 podprseniek, ale vlastne najradsej nosim 2-3, zaberu cca pol suflika, v podstate ich skladujem tak ze ich vkladam jednu za druhou... Neviem kolko je vela, ale samozrejme zavisi aj od toho pri akych prilezitostiach ich nosis...mam totiz bez ramienok jednu a tu nosim zriedkavo len v lete