Koľko máte podprseniek a ako ich skladujete?

6. sep 2021

Milé dámy,
chcem sa spýtať koľko máte podprseniek? Ehm, mám problém pri ich skladovaní. Máte nejaký užitočný tip, ako ich skladovať, aby nezabrali kopu miesta? Mne zaberie 1 veľký šuflík. 🤨 A neviem, či ich nemám veľa. 🤔
Máte nejaké overené tipy? Vlastne aké množstvo podprseniek je také primerané množstvo, čo by malo 1 bežnej žene postačiť? 🤯
Ďakujem za tipy. 🙏

katkaseiner
6. sep 2021

mam asi 7 podprseniek, ale vlastne najradsej nosim 2-3, zaberu cca pol suflika, v podstate ich skladujem tak ze ich vkladam jednu za druhou... Neviem kolko je vela, ale samozrejme zavisi aj od toho pri akych prilezitostiach ich nosis...mam totiz bez ramienok jednu a tu nosim zriedkavo len v lete

zuzubb007
6. sep 2021

Jeden suflik je pohoda, vsak maj tolko kolko vynosis, ja mam dve naj a potom sportove, zvysok som vyhodila vzhladom na to, ze ked si rok nedas jednu uz si ju nedas nikdy :D

simca06022011
6. sep 2021

no ja uz nezbieram, mam tak 4 ktore nosim dookola a kedze ich menim tak raz za pol roka/rok, nezbiea sa mi ich viac. Nijak extra ich neskladujem, poukladam na seba/za seba a vybavene. Plus mam este take, ktore takmer nenosim z nejakeho dovodu, a tie uz su pekne vzdau niekde v skrini strcene :D inventuru im robim tak raz do roka.

OK je to, co tebe vyhovuje, samozrejme, ak vynosis, tak aj keby si mala 50 kusov, je to tvoja vec a ci to das do celej skrine alebo suflika je uplne na tebe 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
6. sep 2021

Mam 3 klasickeho strihu bez kostic, vystuzene (ciernu a telove), 3 na sposob lambady (ciernu a biele), 1 kosticovu bez ramienok (pod spolocenske saty, letne topy a vsade kde sa nehodia klasicke), 1 sportovu.
Skladujem v zasvuke v satnikovej skrini poukladane jedna za druhou.

tncka
6. sep 2021

Ja mam asi 10,v kazdej farbe🤭🤷‍♀️nosim povacsinou bluzky do prace a nevyzera dobre podprda v inej farbe pod tym nakolko to kusok presvita😅skladujem klasicky v supliku v rade za sebou

anna_maria1
6. sep 2021

Mam asi 3 klasicke, potom nejake sportove a ukladam ich za sebou do suflika 🙂 ale aj vrchny diel plaviek tak ukladam a vlastne mi to zabera jednu polku suflika iba 🙂

gdpr
6. sep 2021

mám asi 10 a v šuflíku 😂

amelie2017
6. sep 2021

3 biele, 2 cierne, 2 telove. To na bezne nosenie. A potom par krajkovych a potom pod saty bez ramienok. Min rok na narodky som si dopriala jednu vytuzenu, pekne drahu. Ani som ju nemala a otehotnela som. Uz som sa asi so vsetkymi rozlucila, kedze momentalne nosim sexi dojciace.

ava11
6. sep 2021

Nemám ani jednu 😂 Nosím len také športové/bolerká. Tých mám asi 20, všetky čierne.

simsalabim
6. sep 2021

Ja mam podprsenky delene podla toho, ci "von" alebo "doma" a podla rocneho obdobia - mam 4 s vypchavkami s kosticami, ktore nosim v chladnom obdobi, ked je teplo nie (2 tmave , 2 telove), 4 bez vypchavok takej hrdzavo telovej farby - tie nosim povacsine, ked je teplo, ale aj v zime. Potom mam 5 tenkych bavlnenych a 2 lambady - nosim doma celorocne. Podprsenky nenosim rada, prekazaju mi, tie tenke bavlnene su taky kompromis, aby susedia nevideli, co nechcem, ked vyjdem do zahrady. Inak by som bola bez. Skladujem ich v takom vysuvacom kosi. A este som zabudka - mam aj jednu sportovu.

jaroe
6. sep 2021

Mám tri, žiaden problém so skladovaním,😁

alguno
6. sep 2021

Minimálne 15...