Ahojte. Davali ste si niekto precalunit, pripadne vymenit molitan (a ine vnutornosti 😀) v starsom kresle? Nasla som u mamy na povale nadherne kreslo, ale v prisernom stave. Drevene opierky a nozicky su v poriadku, ale latkovy potah a struny uz niesu v dobrom stave. Nikdy som sluzby v calunictve nevyhladavala, tak by ma zaujimalo, ci by som sa s takouto opravou vosla do rozumnej ceny. Nechcem tam vypliestat oci, ak mi povie, ze to bude stat 500€. 😀 Tak sa teda chcem spytat, ci si niekto z vas kreslo daval opravit a kolko ho to stalo. Dakujeeem 🙂
A nechceš to spraviť sama? Je to celkom zábava. My sme nedávno takto reštaurovali starý šezlón. Musíš nafotiť rozoberanie, aby si potom na nič nezabudla, skontrolovať pružiny, viazanie a potom presne v opačnom garde nahadzovať vrstvy. Všetok materiál zoženieš bez problémov.
@77daniela77 jeej super dakujem za tip 🙌😇
tak ono sa to da aj v ramci sebarealizacie a vtedy to nevide tak draho, len treba na to cas. potah ak si dobre rozparas, budes si vediet podla neho spravit svoj
Na nete je kopa videí, vieš aj poťah aj molitan úplne vymeniť. Aj sama. Ale zase lacné to tiež nebude, lebo si to treba všetko nakúpiť a času to vezme dosť. Záleží aj od kresla aké je komplikovane.
@solange7 Tu sa prihlas,urcite ti poradia
https://www.modrykonik.sk/group/1957/