Koľko kúskov máte v šatníku?

20. aug 2022

Cauke kočky, zaujímalo by ma kolko mate kúskov v satniku? Vela? Malo? Ako casto triedite? Aky mate styl obliekania? Obľúbené znacky7? Vas najdrahsi kusok? Ja sa snažím o basic šatník aby všetko ladilo so všetkým a môj najdrahsi kusok ak nerátam lyžiarsku súpravu tak asi tenisky Jordan za 220eur

ariannazara
20. aug 2022

Veľa ale snažím sa to minimalizovať aj keď to ide horko ťažko. Veci si kupujem kvalitné aj menej kvalitné na občasné použitie.
Oblubujem Slovensku dizajnérku Kura Collection mam od nej nejaké veci ktoré stáli dosť, ale sú nenormálne 😉 a najdrahšia vec je asi fakt kura kabát za cca 400 eur.

betsabeew
20. aug 2022

moj najdrahší kúsok asi kabelka :D ale triedim asi tak raz za pol roka. Nekupujem nejak vela ale snažím sa mať v skrini veci len tie čo aj reálne nosím . tiež vždy odpracem zimné a letné podľa obdobia a také basic tam mám stále. Najviac HM , ZARA ,Guess , športové veci .. Je lepšie menej a niečo kvalitné a kúpiť nové až keď je to vidno , že je tá vec opotrebovaná . Nepotrebujeme tak veľa vecí ako všetci máme ..

lasona
20. aug 2022

Všetko oblečenie , na von, šport, na denné bežné nosenie, kabáty, bundy cca 90 ks. Mám rada značku značku Tommy Hilfiger, nakupujem skoro iba tam. Všetko mi pekne ladí, nakoľko používajú kombináciu 3 farieb. Najdrahší kúsok mám od tejto značky krátky kabátik, ktorý som dostala( tuším stal okolo 400 eur) mám ho skoro 10 rokov a stále je krásny, moderný... momentálne som tehotná tak som si nakúpila lacné handry a nosím tie, a potom keď už budem mať po, tak trošku pretriedim šatník a zminimalizujem..uvidím čo oblečiem a ako sa mi zmení postava....netreba však veľa veci, lebo to človek jednoducho nevynosi, topánok mám cca 10 párov dokopy a to sú zimné, šľapky, tenisky, papuče..a aj to mi príde veľa...

ninusa221
20. aug 2022

Ja co vidim ze nenosím tak posuniem alebo čo mi je malé. Každopadne kto ma pozna mam fetiš na šaty takze u mna najdes 30 šiat na leto a minimalne 30 šiat na zimu😂. Najdrahší kusok su samozrejme šaty guess na bežne nosenie za 110 keď nerátam tenisky.

anjelok
21. aug 2022

Tolko co potrebujem, snazim sa s mierou, ale zase nech nechodim furt v tom istom. Mam casual veci, slusne do prace + nieco sportove, cize sa to nazbiera. Nakupujem rada v Peeku tie znacky co tam mavaju, rifle mam Tommy, CK, Guess, najdrahsiu z oblecenia mam bundu od Tommyho a kabelku od LV, kt. mimochodom vobec nenosim 😀 len mi je luto predat. Topy, saty, slusne nohavice aj v Zare, Reserved, Orsay...kde mi co padne do oka. A toto leto som si kupila 2 saty v Mohito, co bezne nenakupujem.

anjelok
21. aug 2022

Este doplnim to triedenie, kedze nakupujem s mierou, nadcasovy dizajn a kvalitne veci, tak triedim moje raz za cca 5 rokov, veci idu na charitu, kedze su vacsinou stale pouzitelne a neposkodene.