Ahojte mamičky, aj nemamičky aj muži😁 Zaujíma ma koľko hodín denne strávite na telefóne? Ja to mam v mobile nastavené tak že mi to sleduje čas a niekedy som prekvapená😳preto ma zaujíma ako sú na tom iný ľudia. Ja napr. vačšinou až 7 hodín🤔ale s toho tak 3-4 hodiny pustím seriál ako také pozadie a upratujem čiže sa nepozerám do telefónu iba počúvam alebo zo hodinku počúvam hudbu napr. pri behu.
Ráno keď volám s manželom. Potom trošku na internete keď dávam deti spať, potom zase poobede volám s manželom a večer buď pozerám niečo na Voyo, alebo píšem na WhatsApp. Asi tak 2 hodiny denne, nepočítam do toho Voyo. Včera som pozerala jeden film 3 hodiny. Ale deti už spali.
Ja vela, uplna zavislacka som a to pocuvanie hudby a citanie knih neratam
ako stíhaš domácnosť, keď si 7 hodín na telefóne ?
Ja mám niekedy aj 12 hodín, keď som doma. Ale 90% času sú to seriály, hudba, podcasty a YouTube, takže reálne do neho pozerám 1-2 hodiny
na mobile velmi malo, ale na pc dost....mozno ak sa to spocita, tak aj 2 h., a to neriesim pracovne zalezitosti, ale citam fora, clanky, MK....
ale teda deti mam uz dospele, mam kopec casu, pri pc mi napr.najviac chuti jest😎
Veľa... Ale koľko presne neviem
@micusa2222 niesom mama😁nemám frajera a aj keby hej nebudem robiť všetko... A píšem že 4 hodiny s toho su serialy pri ktorých niečo robím, väčšinou v domácnosti... Čiže 4 hodiny upratujem a pri tom počúvam seriál, 3 hodiny som na telefone tak ze do neho pozerám
Keď nemáš rodinu , zaujma ma čo 4 hodiny upratuješ?
@sante81 mam rodinu, bývam s bratom, mamou, otcom
Veľa. Nerátam to. Stíham všetko okolo,tak je to úplne jedno.
Ja mám pri sebe telefón celý deň. Som na doma s deťmi, takže to je moje jediné spojenie so svetom. Ale ja som schopná napríklad upratovať a popri tom odpisovať. Ale to je čisto iba keď som doma a keď sa nehrám s deťmi. Večer keď deti zaspia tak pozerám všetky sociálne siete, videá, meme 😂🙈 Akože hanbím sa za to, ale som rada, že po štyroch rokoch doma s deťmi ešte žijem a toto je taký únik z reality
Strašne veľa ak je mrzko von tak aj celý deň a to ešte sa hrám aj virtuálnu realitu, ale zas ak je pekne ani neviem kde mám mobil
Ja som cca hod denne, pri 2 detoch nemam sancu...
Pocas bezneho tyzdna je to 1,5 h, teraz cez sviatky mam volno a aj 2,5 h
V zavislosti od toho, ci sledujem aj seriály, alebo ci je na koňovi zaujimava diskusia 😅