Koľko a čo investujete do seba?

14. júl 2022

Baby koľko cca a čo investujete do seba ? Chodíte na nejaké zákroky? Kupujete si stále nové oblečenie?
Ja som bola doma 7rokov ,pred tým som si neskutočne dala záležať na sebe , tehotenstva boli veľmi zle obe a ja som sa totálne opustila a prešlo 7rokov a začala som sa štartovať až teraz..vyzerám ako stará fuchtla (každý mi hada viac rokov ako mám)..konečne som sa objednala kadernícke, kúpila so nejaké veci , kúpila som si program janyho cvičenia ..ale ja mám chuť na totálny reštart..
Schudnúť, zmeniť účes, krajšie sa obliekať , nechať si narásť nechty na rukách(sú ohryzené) atď ..chcem aj na botox priznám sa , pichnúť jednu vrásku , nech ju nemám , atď..
Muž bol z môjho výzoru nie nadseny ,tak hádam sa bude tešiť ..nie výzoru ale starania sa o seba..na foto vyzerám ako stará tetka pri svojom mužovi , inak koľko krát ho polutujem v myslí že ako som sa opustila ..dúfam že mi to vydrží ako to máte vy?

luccija
14. júl 2022

Kazdy potrebuje z casu na cas taky restart🙂vobec by som to nerobila kvoli muzovi, ale sebe.Je normalne, ze prve roky boli deti priorita a teraz si chces dopriat.Sprav vsetko co pises🙂

elizabet173
14. júl 2022

tak to si sa opustila veľmi a na dosť dlho, ale hlavne, že si odhodlaná to zmeniť. Začala by som tým chudnutím, na to nepotrebuješ veľa, váha osobná, váha na potraviny a stiahnutá appka kalorické tabuľky. Zaplatila by som si permanetku do fitka alebo osobného trénera. Pravidelná návšteva kaderníčky a kozmetičky tiež nestojí až tak veľa. Prepáč, ale ohryzené nechty? Nechtárka, alebo si ich môžeš upravovať sama, ale zase to chce pravidelnosť. Nie je to len o investovaní, na to, aby si vyzerala upravene, nepotrebuješ až tak veľa, tá vráska mi nepríde teraz až taká podstatná. Treba začať s dennou pravidelnou starostlivosťou, postupne sa ti to zautomatizuje ako čistenie zubov. Keď vyjdeš od kozmetičky, kaderníčky, budeš sa cítiť lepšie, sebavedomejšie, pridáš k tomu nové oblečenie, pár kg pôjde dolu, bude z teba iná žena. Držím palce.

savoya
14. júl 2022

Kadernicka,kozmeticka ,botox,nechty,pedikura ,3 D riasy.

autor
14. júl 2022

@luccija nie nie nerobim to prioritne kvôli mužovi , ale sebe ..ale vieš ako , ono ti záleží aj na Tom aby si sa páčila vlastnému mužovi ..ono nie je problém že ja by som počas tých rokov nemala čas ísť kadernícke , mala som aj financie aj čas .. umožnené by mi to bolo ,ale proste zlenivela som ..pár krát som v kaderku bola ale fakt pár krat

positive
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanalyn
14. júl 2022

Vieš čo ako áno, niečo si na seba kúpim, idem ku kozmetičke nech sa tam o mňa trošku postarajú 🙂 Z každého niečo ale v takej norme 🙂

autor
14. júl 2022

@elizabet173 áno vieš čo ohryzené nechty ,hanbím sa ale je to tak...mám aj sadu na tie gélové nechty , skúsim to doma zatiaľ a potom ak mi to nepôjde pôjdem k nechtarke..áno schudnúť chcem aspoň 8-9kg ,to bude fajn , to sa budem cítiť dobre..

autor
14. júl 2022

@savoya s botoxom čo si dávaš robiť?

vafinka
14. júl 2022

Držím ti palce až si taká ako si praješ.ano kúpim si sem tam oblečenie.malovatka aj drogériu.objednavam si z notina a nejaké veci kúpim aj v drogérii.smelo do toho

autor
14. júl 2022

@vafinka ďakujem krásne , strašné mám chtic to zmeniť ,neviem prečo som sa tak zanedbala..

vafinka
14. júl 2022

Pozri si také chvíle v živote že sa opustia lebo sú iné veci presnejšie.tiez som to tak mala ale dala som sa do pucu.tiez som mala obdobie že som vyzerala ako pustevnik ale som to prekonala.sprav sa peknou a bude ti super.

savoya
14. júl 2022

Botox len medzi obocie,raz za 3 az 6 mesiacov

travelllerka
14. júl 2022

Investícia znamená, ze sa ta finančná hodnota vráti vo väčšom. Keďže nie som instagramova hviezda, za investíciu rátam jedine tak jazykový kurz :D

autor
14. júl 2022

@vafinka no musím sa k tomu dopracovať, idem cvičit, objednaná som kadernícke, dnes si chcem nechty spraviť ..Plány sú , postupne to nejak musím dať

autor
14. júl 2022

@savoya áno presne aj ja to chcem tam , takú vrásku tam mam že koniec

vafinka
14. júl 2022

Super .taktok sa začína...niečo malé si kúp pre potešenie ale iba pre seba

ropucha6
14. júl 2022

Pravidelne kadernicka, pedikura, obcas mihalnice. Ruky si udrziavam sama, gellack mi nerobi dobre. Oblecenie kupujem malo (mam stale vela 🙂), zakroky nie, vyzeram stale mladsie. Malujem sa malokedy. Je dobre, ze chces nieco robit, len nedopadni, ze hrrr, vsetko naraz a nedotiahnes nic 🙂

mata1001
14. júl 2022

@savoya mozem sa opytat ,ze co to stojí? Dakujem.

bilancia
14. júl 2022

oblecenim sa rada potesim vzdy, ale nakupujem prevazne v bazaroch a pretriedujem skrinu pravidelne a predavam dalej lebo inak by praskla :D , sportujem pravidelne, takze do treningov idu peniazky a inak si rada kupim obcas nejaku fajnu, prirodnu kozmetiku. pedikuru by som mala navstivit... dakujem za pripomenutie ,naposledy som bola minuly rok pred letom :D a kadernicke tiez chodim tak raz za rok .

savoya
14. júl 2022

@mata1001
Aj 500 eur mesacne

mata1001
14. júl 2022

@savoya myslela som ten botox medzi obocie

savoya
14. júl 2022

100 eur

kornelies
14. júl 2022

@savoya To chodis velmi casto na botox. Musis mat rychly metabolizmus.

kittykat22
14. júl 2022

si na seba prilis prisna. Pises, ze si sa zanedbala - nie nezanedbala si sa, ale porodila a vychovala 2 deti. 24/7 praca pocas 7 rokov. Pises to, ako keby si sedela s prstom v nose v obyvacke cely cas. Dat sa dohromady par mesiacov trva - ale mat 2 deti, to je ina pesnicka. Nezhadzuj sa a neponizuj sa. Skor to ber ako novy smer 🙂 Ja sa o seba najviac staram vecer ked dieta spi. Miesto telky robim mani/pedi, farbim vlasy a skusam nove ucesy, skusam pred zrkadlom nove oblecenie 🙂 Taky idealny cas kedy je klud. Nemusis sa nutne napichat botoxom. Objednaj sa na kozmetiku, skoc do fitka, kup si masku nieco na masaz tvare. Plet sa ti rozjasni a vyrovna, mozes byt velmi pekna aj bez botoxu. Ked potom budes mat pocit, ze ti treba fixnut tu a tu vrasku, tak si ho v pohode daj.

owecka
14. júl 2022

Ja zase chodim raz do roka kadernicke, manikura, pedikura nie, kozmetika nie...ja tie prachy investujem do sportovania, cestovania. Teraz som kupila novy bike. Sice stal po kralovstva. Ale to, ze mam dieta neznamena, ze nemozem sa chodit bicyklovat. Je pravdou, ze oblecko kupujem.to si potrpim a aj pocas materskej / rodicovskej som vzdy upravena. Ale ja neznesiem nebyt neupravena😅

ivicka0502
14. júl 2022

do seba investujem čas - deti odrástli, nepotrebujú ma nonstop. nájdem si čas na knihu, na behanie, na víno s kamarátkami, s manželom ale aj na masku na tvár, zábal na vlasy.
z hmotných vecí - snažím sa nekupovať moc vecí a vyhýbať sa obchodom. ale už mám svoje oblečenie v čom sa cítim pekne a dobre.
a predsa - na leto som si prvý krát dala urobiť gelové nechty aby som ich v lete nemusela lakovať. to sa mi páči a v zime s tým zase prestanem.

andrejka1974
14. júl 2022

Ja veľmi nič nerobím pre seba občas kaderníčka ináč veľmi nič oblečenie si kúpim keď treba ale aj tak mi všetci tipujú menej neviem prečo

maryetta
14. júl 2022

Ja si hlavne davam pozor na postavu tam ked vybocim tazko ju budem davat dokopy.
Kadernicka/kozmeticka to zatial vobec nie je pre mna. Nechty mam sice kratke ale striham ich pravidelne ze nie su vyhryzene.
Obcas si urobim radosta kupim nove saty. Proste pre mna je to take spestrenie a radost.
Chcela som napr aj topanky ale najst na moju “labu” nieco podla predstav je ozaj… vyzva.
Kazdopadne si sama hovorim ze nevyzeram tak zle aby som sa dala dobrovolne pichat a rezat 😂😂 tak snad mi to ostane.

srferreira
14. júl 2022

Raz za pol roka sa davam podstrihnut, sem tam som mala balayage, nechty davam robit iba ked sa ide na dovolenku (inak mam vzdy upravene, popripade nalakovane), investujem do kvalitnych samponov, kazde rano a vecer si vycistim tvar, dam serum a moisturiser, sem tam masku na tvar, kazdy den som upravena, vlasy nosim v cope alebo rozpustene, holim sa pravidelne, pouzivam telove mlieko, obycajny sprchac. Velmi rada nosim saty, avsak ked som s malym na ihrisku tak som oblecena sportovo), sportujem, cvicim, rada mam korcule, bicykel), zena moze byt pekna aj bez 3D mihalnic, umelych nechtov a botoxov za mna je to totalne out aj ked to ma skoro kazda tretia, vsetky na jedno kopyto! Ja si davam naozaj nechty len vynimocne urobit kedze na dovolenke nemam tak cas si ich upravovat. Zmen zivotny styl, zacni sportovat, najdi si hobby a budes ziarit aj vo vnutri aj na vonok a to bez umelych hovadin 😉 drzim palce

janasim
14. júl 2022

Tak ja pedikura kazdy mesiac 23e ,kadernicka raz za dva mesiace ,pretože veeela sediviem ,to je cca 30e,teraz som bola prvý krat u kozmetičky -25e to bolo super,taku masaž mi robila a depilaciu nohy a bikiny,manikuru nechodim a zacala som chodit na crossfit 3x do tyzdna