Kolísavý menštruačný cyklus v 17-ke

sarah_sarah
26. jún 2019

dobrý deň, mám 17 a len som sa chcela spýtať, keďže viem že sem chodí veľa starších žien ktoré s tým majú viac skúseností, na moju menštruáciu.
dostala som ju v 2016
mala som s tým problémy (trvala mi mesiac nonstop jeden deň nie a zase mesiac nonstop) bola som u gynekológa, dal mi nejake tabletky na skrátenie toho (antikoncepciu nie lebo som bola este moc mladá ževraj) brala som ich asi len pol roka a pomohlo to, no, ale odvtedy sa mi stale nejako neustálila a už teda prešli 3 roky a aj teraz mi meškala skoro 2 mesiace a dnes prišla (väčšinou keď už prišla tak to bolo na začiatku mesiaca okolo 3tieho do 8meho mohla prísť ) a neviem, len sa chcem spýtať ci by som mala ísť znova ku gynekológovi, ešte som tam od 2016 znova nebola
alebo prečo to môže tak meškať a stále nemať presnejší dátum príchodu
a ci to je normálne 😅
ďakujem za všetky odpovede

lucka12399
26. jún 2019

@sarah_sarah no myslim ze normalne to nie je 🙂 co viem tak ms ma rok na to aby sa ako tak upravila .. no a ked mas taketo problemy, bude najlepsie ked pojdes na gyndu.. nemusi to byt nic vazne .. ale riesit by sa to malo 🙂

moncurienula
26. jún 2019

@sarah_sarah tiez si myslim, ze to nie je ok, ked normalny cyklus ma byt od 28 az 36 den a trvat 5 az 8 dni max, ja mavam tych 7, ked som mala teliesko mavala som aj 9, dlhsie trvalo kym sa to okolo telieska dostalo, navstiv lekara a myslim, ze ti predpise hak a pytaj sa aj na nejake vysetrenia pre istotu, sono, vytery, vsetko aby sa vylucili ine problemy.

wikisara
26. jún 2019

@sarah_sarah daj si predpísať antikoncepciu a podstúp poriadne vyšetrenie ako písali baby vyššie aby si vylúčila iný problém 🙂

eliska13
26. jún 2019

@sarah_sarah mala by si chodit na preventivku kazdy rok...mozno mas niektoreho hormonu viac ci menej chod k lekarovi....atk, ak nemas partnera by som neodporucala