Dnes sme mali v praci diskusiu ohľadom spotreby a vyúčtovania vody.A kolegyna povedala že ona nesplachuje WC po malej potrebe, býva sama takže nikto iný jej tam nechodí, že záchod splachne 2-3x za deň, riad umyva raz za týždeň alebo raz za dva tyzdne, umyvacku riadu nema takže ten riad umyje naraz ručne,podlahu zmyva raz za mesiac, sprchuje sa v praci dennodenne. Neviem ale pride mi to až prilis, že tak šetrí s vodou, aj ked je pravda že každý rok má na vode aj 250-300€ preplatok
@rybka48 Este by mohla chytat dazdovu vodu a splachovat takou😝 Ten neumyty riad jej asi tiez nesmrdi, ani ten nesplachnuty zachod, blee.
Pokial to jej vyhovuje pride mi to v pohode. Voda je draha nie len z pohladu financii..
Tak pokiaľ býva sama, toľko "bordelu" po sebe nemá ...
Každý blbne po svym. Niekto nesplachuje, niekto anonymne preberá kolegynu
Pokial je cely den v praci a zije sama, tak tipujem, ze toho bordelu vela nema... tam staci si ten tanier a pohar oplachnut aj rucne... nech si to skusi pri 6 ludoch doma 😂 Ale ten zachod je fakt hnus... pri vsetkom pochopeni setrenia, zas odtial potial...
Nuz ja sa sprchujem setrne: vypnem vodu pocas samponovania, nestojim v sprche umyjem co treba a idem dalej a tiez tolko nedoplatok mame.
aj keby sa cistila olizovanim ako macka, CO TA DO TOHO ako si ona doma gazduje?🙈
@rybka48 to splachovanie by som ešte ako tak prežila, umývanie podlahy by som tiež zobrala keďže som tiež bývala sama a chodila som sa domov len vyspať takže moc bordelu tam nebolo. Ale sprchovanie a umyvanie riadu...fuj.
Okrem riadu na tom nič zlé nevidím.
Noo, ale ona žije sama, nie s tebou, alebo som niečo zle pochopila?
Ak je sama, ani toho riadu vela nema.... Ak jej to vyhovuje =ok. Popri nedostsku vody aky nas skôr ci neskor čaká, si budeme pomaly zvykat všetci
@jana_eyre_2 žije sama, ja mám svoju rodinu,pochopila si to dobre👍
@rybka48 a smrdi, ci?
Takto splachovala aj moja babka v panelaku, dokonca odchytavala vodu po umyvani v umyvadle a tym splachovala s kyblikami wc, ale ono to nesplachne poriadne, smradek v tom wecku bol. Sice si povedat nedala, ale pri starom cloveku, ktory vyrastal pri velkom setreni sa to da pochopit.
Fuj ale jej vec .. pozitivne ze sa sprchuje v robote Keby sa sprchovala raz za dva tyzdne a bola stebou v miestnosti smrdkajuca - to uz by bol problem., takto nikomu neubližuje a ze jej smrdi doma wc 🚾 nemoze nikomu vadit kedze je tam sama a jej to neva..
A čo teba konkrétne do toho? Aký máš dôvod ju rozoberať na nete? Nech si každý robí ako chce. Ohrozuje ťa nejako? Keby sa tak každý staral o seba, o každého by bolo postarané, všakže?
Veď ale ona býva sama 😀 ak pracuje predpokladám že väčšinu týždňa nie je doma. Takže asi je to takto v pohode
Ak žije sama, tak nech si robí ako jej vyhovuje. No nie? 🤷♀️ Ako ja osobne by som čo sa týka riadu, podlahy,... nemohla tak fungovať. Sprcha je tiež u mňa úplný základ, to som až prehnane čistotná. Ale to wc viem pochopiť a nehanbím sa to tu priznať. Počas učenia sa na VŠ (učila som sa sama v byte) som vždy vypila neskutočne veľa vody, čajov, kávy,... a prejavilo sa to logicky na tom, že som stále behala na malú. Fakt extrém 🙈😁 A tak ako je u mňa automatika po sebe vždy spláchnuť, tak som to v týchto ťažkých učiacich sa obdobiach 😁 nerobila (inokedy splachujem a aj som splachovala vždy). Prišlo mi to ako neskutočné plytvanie vodou keby každú chvíľku spláchnem... A veru, nič také hrozné sa nestalo. Pohodka... Keby je v tom čase v byte so mnou aj niekto iný, tak to nie.. Ale keď som bola sama, neriešila som a spláchla až po pár razoch 🙃🙈
@rybka48 mat tvoje problémy ... bud rada, že máš dobrú kolegyňu.. ona to šťastie nemá..
Žije sama, pravdepodobne 5 dní v týždni strávi v robote. Doma sa len vyspí. Až večeria tresku a rožky tak zašpiní max.lyžičku, pije možno z fľaše, možno nevarí a cez víkend obeduje donášku z obalu. Možno má za 2 týždne 1 tanier z ktorého zotrie denne omrvinky a je čistý. Ako bavíte sa o tom v robote medzi sebou a ty to potrebuješ zavesiť na koňa? Teba by som za kolegyňu nechcela, aby som sa musela báť, čo pred tebou poviem, aby ti to neprišlo ,,iné" a nezavesila to na koňa. Aby toto raz nebola realita pre nás všetkých. Vo viacerých okresoch nášho kraja už zakázali polievať záhrady, naplnať bazény a umývať autá. Vraj je najväčší nedostatok pitnej vody za posledné roky a bude to len a len horšie. U nás sú studne prázdne a rieka v meste takmer suchá.
@rybka48 nuz... ze je riadne prasa