Kolegyňa mi zrazu prestala odpisovať .. nechápem. Písali sme si pol roka a z ničoho nič len videná necháva. V robote sa bavíme normálne..
mozno si uz otravna..alebo hold nema na teba naladu ..stacis jej v praci
Keď sa v robote normálne bavíte, tak sa jej opýtaj, v čom je problém 🤷♀️
Tiež sa s kolegyňami normálne rozprávam v práci, ale keď prídem domov, nepotrebujem voľný čas tráviť na messengeri s nimi....akože, ak by mi vypisovali ešte po večeroch, tiez by som si to Max prečítala.
A co jej pises ked sa vidite nazivo v praci?
Asi jej to bolo uz prilis..ja mam taku kamarátku, s ktorou to funguje tak, ze jej odpíšem na správu, len ked viem, ze mam najblizsie 2 hodiny casu, lebo to je lavina sprav a na to fakt nemam cas...a nechápe, preco nepisem, ked ma vidi online..no lebo...
A ked sa stretneme, tiez je to v pohode,ja som jej ale otvorene povedala, ze nemam cas ani chut na vypisovanie, ze ma to oberá o cas a zasahuje do súkromného života... pochopila....
Však ale mohla mi to povedať. Lebo ona mi tak začala vypisovať prvá tak aj ja jej a zrazu prestala
Tak to mozno doslo do bodu, ze stačilo..alebo ma doma iny program, hobby....
no asi si vsetko poviete v robote. drkotenie cez pisanie je zdlhave a mne sa to tiez nechce s nemam na to vobec cas. poviete si to potom v robote
Mne už fakt v poslednej dobe zostava rozum stáť nad niektorými diskusiami. Ste kolegyne, vidíte sa v práci. Keď ťa toto fakt tak strašne trápi, tak sa jej opýtaj. Keď nevydržíš do pondelka, tak cez telefón sa dá aj zavolať. Kolegyňa sa určite poteší. 🙄
Možno ju to už prestalo baviť, nemá náladu na odpisovanie, má iné veci na riešenie, nemá čas, má iný program, nezaujíma ju, čo píšeš, možno nesúhlasí už s tebou v nejakých veciach ci názoroch...
Co je na tom zvláštne? Tiež mam kamošky, s akými som si písala pred časom intenzívne, teraz už takmer netuším, čo robia.
Nemôžeš čakať, že do smrti budeš si písať s niekym tak ako na začiatku.
A keď ste kolegyne, tak zrejme si podstatne veci poviete v práci.
Také intenzívne písanie oberá o čas. Možno sa už "vypísala" a potrebuje čas na xy vecí doma či inde, lebo keď je intenzívne na mobile, oberá o pozornosť svoju rodinu, alebo priestor na oddych sebe vlastný. Keď si chce porobiť a pochystať, brzdí ju záplava ďalších a ďalších správ. Možno je jej iba blbé, povedať ti to náročnú, aby si sa neurazila. Tak len prečíta a ide ďalej.
Moja sestra tak príde z práce napr. na kávu, keď sme doma a väčšinu času 90perc je na mobile a odpisuje kolegyni/am... Veľmi si vážim u ľudí, ak odložia mobil a nečetujú, nelustrujú mobil, keď čas, ktorý je pre každého obmedzený, trávime spolu a venujeme sa navzájom a nie že len odpisovačky a na otázky len stroho reaguje, kedy viem, že ani nepočúva, čo hovorím. Nepoviem, keď treba čosi vybaviť, ale nie že xixixaxa som na návšteve, káve s niekým a lustrujem mobilom. 😉
Niekto si potrebuje 19 hodín písať, niekto je z toho časom vyhoretý.
Nasla si inú, ktorú bombarduje spravami. Ja na tvojom mieste som rada
Po praci mobil vypni a zapni az na druhy den po obede. Krasny pocit. Nebudes mat tendenciu stale do neho hladiet.
nechce ta.