prosim kto ma skusenost ,možem zobrat do priručnej batožiny sušene kojenecke mlieko nutrilon krabica a hami v sačku.Do kufra sa mi to už nemesti.Nevyhodia mi to?
To nevim, to ti asi nedovolí 😕 ... pro kojence je zvláštní povolení, ale jen pro potřebu během letu, nic navíc
my letime v piatok 😉 ...ja beriem do kocikovej tasky termosku s teplou vodou a krabicu nutrilonu /ak by sa kufre stratili/...a mimo toho budem mat zarobene mlieko, lebo zrovna vtedy budu jest a taktiez zarobeny caj a flasu kojeneckej lucky,bezbublinkovej...daju ti to ochutnat...urcite si vezmi do prirucnej aj nejake oblecko, ak by sa precikal/la, alebo horsie...a v lietadle je zima navyse...kam letite?
Vážně se ti to nikam nevměstná? Zkus zabalit znovu, všechno cpát do všech možných prázdných koutů. Já třeba balim blbě, nevyužiju každičkou píď 😒
Než mít pak problém, tak bych se to pokusila narvat do kufrun a nebo si zavolej na letiště 😕
zarobene mlieko moze byt podla navodu len 2 hod...tak to sluzbukonajucim colnikom ukazem na krabici
mysli na to,ze kufor nemusi prist
V letadle ti dají deku, když si řekneš... my na ní Dominika položili když jsme si ho natáhli přes naše nohy aby spal 😉
Já fakt nevim s tou krabicí Nutrilonu, ale třeba no problemo 😅 ...
tak si odober do davkovaca
diddi, já jsem sebou měla taky termosku a asi 3 porce sušeného mléka, ale víc ne. Předpokládám že člověk nejede někam do divočiny, kojenecké mléko se dá v pohodě sehnat snad v každé lékarně 😉 kdyby náhodou. To by si musela všechno balit dvakrát- co kdyby 😉
Navíc záleží na věku, ale roční dítě by už bez mlíka jistě přežilo 🙂
no neviem, ci by som sa spoliehala, ze niekde na ostrove budu predavat nutrilon HA3 😕
no stejnej ne, to jako asi nehrozí, ale nějaké UM určitě a nás potkalo to, že nám mléko došlo, dokonce jsme chudákovi koupili asi nějaký hypoalergení, pěkně hnusný a z nouze to pil 😉
ideme do tunisu el mehdi ,zo sebou beriem aj dojčensku vodu lucku a ta dost važi,z vlastnej skusenosti vždy beriem vodu,tak preto potrebujem zobrat mlieko k sebe tam mam ežte 10kg volne.
ides cez cestovku z BA?...tak do lietadla mozes tusim 15kg a hore 5kg...my letime na Rhodos, tak nam dali pokyny
my berieme aj rychlovarnu konvicu a maly lavorik, lebo nebudem mat kde sterilizovat, tak aspon zalejem cumle 😝 ...a hlavne panthenol detsky, lebo lekarka mi kazala, aj ked nebudu spalene,tak kazdy vecer ich mam po kupeli natriet nim, aby sa pokozka ukludnila...no a samozrejme,ze ziadne slnko od 11.do 15...inac, bola som pred 3 rokmi v tunise, v monastire...davala som si pozor na vodu z vodovodu, na jedlo, aby som nemala hnacky...ale aj tak ma to neobislo, ako kzadeho na plazi 😀 a zistili sme,ze to bolo z drinkov, ked davali lad 😎
ideme z Košic,preave som volala na letisko tak sušenu stravu možem zobrat k sebe kolko chcem,len tekutina musi byt 150ml.Termosku nemožem mat pri sebe ,tak ju dam do kufra.Berieme probiotika .Kolko sa plati ak je naviše kil?
ninkaalex, ja som pred týždňom letela z KEdo Prahy, a kľudne som si mohla na palubu vziať Nutrilon, mala som celú krabicu a 1,5 l vody - Toma natura, Nikto mi nič nepovedal, na infomi povedali to isté, čo tebe, ale skutočnosť bola iná. My sme brali aj kočík. A po novom sa už za každú batožinu okrem príručnej platí. Ale videla som, že ľudia, aby nemuseli platiť, si stredné kufre brali so sebou na palubu. A nič mi nepovedali ani na výživy a pod. Všetko som mala po ruke v príručnej.
do 20 kg batožiny platíš - cez internet 10 eur, telefonicky 15 eur a na mieste 20 eur. Možno to záleží aj od spoločnosti, ktorou letíš. My sme leteli s sky europe. Neviem ti presne povedať, koľko sa platí za navyše, ale viem, že nám známa z letiska povedala, aby sme si dávali na to pozor, že sú za to pekné pálky.
bombu 😀
koran 😀
jídlo pro dítě má být v originálním balení a pití vám mohou dát ochutnat, množství má být na dobu letu
záleží taky jestli letíš normál linkama nebo chartery, ti navíc nepovolují spešl kabinové zavazadlo pro děcko...
běžně s sebou vozím několik výživ, krabici s mlékem (nebo ted nestle děla mléko-kaše) a velkou láhev s vodou plus lahvičky a zatím mi nikdo nic nevyhodil
inaksie baby neviem ako je to u inych leteckych spolocnosti ale ja som ostala toto leto prijemne prekvapena ked mi v let. spol KLM povedali, ze kedze idem s malym dietatom tak mozem mat 30kg - aj ked sme mali len jednu letenku. takze si skus zavolat priamo na info do spolocnosti s ktorou letite a na vsetko sa povypytuj - aj na kg limit aj na to jedlo. inaksie si myslim ze s jedlom pre dieta ti nebudu robit problemy - i ked tu plati cim mensie letisko tym vacsi problem 😠 tam kde nie su zvyknuti na tolko deti tak tam sa im zda aj flaska mlieka nebezpecna latka 😒
Ale ona se prece neptala na udelane UM ale na krabici bez tekutin - toho muze mit opravdu kolik chce. Zakazane jsou tekutiny...
ahojte, v piatok letíme s malým a chcem sa spýtať či mi fakt nevyhodia sušene kojenecke mlieko nutrilon krabicu z príručnej batožiny. dik 🙂
prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zajtra letime