Nepíšem to tu s cieľom rozprúdiť nenávisť, ale ja vážne neviem, koho mám voliť. Absolútne netuším a voľby sú už túto sobotu. Jediné, v čom mám jasno je, že nevolím Kotlebu a Ha-ra-bi-na. Pelle mi tiež veľmi nie je po chuti.
Tak nevoľ keď nevieš koho. Či akože ďalšia reklama na Korčoka? Lebo keď nie Kotlebu, Harabina, Pelleho tak koho asiiii??? Ach bože.🙄
cakala som samozrejme priblble komentare, bez toho sa to jednoducho zaobist nemoze. ale tak pokial nevies ty sama, tak nechod. pravdepodobne by si volila aj tak len Harabina 😀 podla mna je to jasne, kto je tam najmensie zlo.
Urcite Korcoka…pojdes?
@egonsk Škoda.
presne tento isty problem mam aj ja. ako moc tam toho na vyber nie je, nuz co uz. a ked clovek nejde volit tak co sa jeho hlas rozrata ci ako to je?
Este mas na vyber ist a hodit prazdne...
Tak Korčoka. Ak nie v prvom kole, urcite mu daj hlas v druhom kole.
Pozri sa, vela ludi aj v parlamentnych volbach voli nie podla toho kto im vyhovuje (lebo vyber je aky je), ale podla toho ze vedia koho ucite nie. Vyberu teda toho, kto ma najvacsiu sancu porazit to co urcite nechcu.
Prosím len nie pelleho. Mafia už vlastní všetko nemusí aj prezidenta.
Voliť treba rozumom.. hlavne sa nepýtaj na nazor druhých ide o tvoju budúcnosť a ty musis vediet, čo v buducnosti chces a mysliet tým aj na deti..
https://www.volebnakalkulacka.sk/
Nech sa paci
Treba sa rozhodnúť medzi dvomi, ktori maju najväčšiu šancu a to je Pelle a Korčok….. taktiež si treba porovnať aké majú vízie do budúcnosti pre Slovensko. Pre mňa je určite jasná voľba pán Korčok. Pellegriny sa podpísal pod novú novelu trenstného zákona, všade rozpráva ako chce pomáhať ľuďom ale neuvedomuje si že tým že podpísal tú novelu nás všetkých ohrozil. Neskutočne podlieza Ficovi. Ja už len čakám kedy sa bude zdaňovať aj vzduch. 🙂
Určite choď voliť, tieto voľby sú veľmi dôležité. Zmeny sa ťa dotknú tiež, neobíde ťa to lebo si nešla voliť. Keď máš právo vyjadriť postoj, treba to vyžiť.
Ja sledujem dianie v politike. Ak Pellegrini vyhra tak sme v háji. Vlada si bude schvaľovať a aj podpisovať vsetko bez nejakej vonkajsej kontroly, ci to co robia je správne, morálne. Cize ja radim hocikoho okrem Pelleho.
Korcok for the win 🖖 hociktora ina volba nas posunie do vychodneho bloku 🥲😪
@zuzidr a naco by si volila niekoho s preferenciou 1,5%? Ved to je prepadnuty hlas.
Ak ti zalezi na tom, aby sa znizila pravdepodobnost, ze sa tvoje zivotne podmienky zhorsia, tak vol Korcoka.
Pozri si včerajšiu debatu. Myslím, že sa ti výber možností drasticky zníži.
Korcok mi pride dost arogantny a snobsky,
nevie sa podla mna vcitit do obycajnych ludi
Ja volim Harabina,
Ak sa nedostane nahodou do II. kola tak Pelle
@luccija no moznosti su:
- ist a vybrat si niekoho - standardna situacia
- nejst - nizsia volebna ucast, ludia nemaju zaujem o politiku
- ist a nevybrat si - volebna ucast vyssia, ludia nemaju nic poriadne na vyber, aj ked zaujem je
Ja nehovorim, co ma urobit, len som jej spomenula aj poslednu moznost. Vsetky tri davaju inu spravu o naladach v narode.
Osobne tiez idem len za mensim zlom, aj ked mam rozdielny nazor na pre mna podstatnu otazku. Aj keby som radsej Kubisa, no ten sa pre tlacenku Korcoka nedostane do druheho kola.
Ja si myslim, ze treba volit nejakeho chlapa. Zeny su tam neni na vyber.