Aký máte názor na súčasnú politickú situáciu na Slovensku? Koho plánujete voliť?
Jednoznačne smer 👍👍👍 Cítim že s nimi to dotiahneme do úspešného konca 😂
Nikoho
ešte je zavčasu ....sviatkujú aj politici....😉
Ty zalozis temu ako anonym a my ti mame pisat, koho budeme volit?
Odpoviem len tak ze urcite nie sucasnu koaliciu a ani kotlebovcov. Smer uz za tie roky mal vela sanci na zodpovednu zmenu.
Jedine, co ozaj viem, ze odmietam volit zas nejake nove zlepence, uz je mi z ich nestalosti zle.. ale ani smer urcite volit nebudem 🙂
@kikus985
smer forever and nobody else 🙄
Vcera som bola u babky a ona hned zhurta " nieze mi nieco povies na mojho milacika Peleho, to je taki fesi a ta nasa pani prezidentka tak sa pekne oblieka a maluje, ved to nemozu byt zli ludia"
nemozu babka, nemozu, kazdy kto sa pekne a oblieka a ma jamky je nas spasitel 👍
Akurát nedávno som si čítala volebné programy a zatiaľ mi to vychádza na Kollára. Aj keď som to vôbec nemala v pláne, lebo jeho ako takého nemusím, ale rozhodne nebudem voliť Fica, Danka, Kotlebu, ani Harabina, tak neostáva veľa možností
@evkano1402 povedz babke ze pele je homo.
Tejto starsej generacii hned prestane pripadat fesi ked bude vediet, kde si namaca... 😀😂
Aby bolo jasné nevolicom.. https://magazin1.sk/brusel-nas-chce-ocipovat-ko...
@klodike ten clanok myslite zo srandy, ze?
@evkano1402 svokra tiež celá vyšokovaná, "a čo je zlé na Ficovi? Veď vyzerá byť taký dobrák" 🤷😭
Starsia dochodcovska generacia (su vynimky a nechcem sa nikoho dotknut) je uplne poblaznena smerom, ktory opat bude mat svojich 18 - 20 percent (kupeni cigani a dochodcovia a potom ludia, ktori maju z toho prospech a vyhovuje im to tak, ine ich nezaujima).
Luciu Kurilovsku.. Velka odbornicka, malo znama, nepotrebuje skandaly
No s určitosťou môžem povedať, že SMER a Kotlebovcov určite nie 🙂 A hlavne ľudia.... Ak budete pozerať a čítať rôzne predvolebné kampane, diskusie s politikmi atď atď, tak majte na pamäti jedno - keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú 😉
Viem,koho voliť určite nebudem-Smer
@vroni presne ako píšeš,používať mozog...snáď ho mám v 46 rokoch dostatočne vyvinutý a študovaný😉 čipované hej,ale nie bezkontaktné....veľa veci z minulosti,čo sa zdalo ako sci-fi ,je dnes realita a prachy vládnu svetom žiaľ 🙄🤔nás Kočner a Jankovská sú toho tiež dôkazom a to sú len slabým čajovym odvarom....tiež sa pozastavujem,že ľudia v 21. storočí veria na veci zo stredoveku,či staroveku a nevycitam im to😘
Nikoho.