Ahojte dnes som cestoval autobusom z okresu do okresu. Nikde neviem nájsť svoju peňaženku kde bol môj občiansky, zdravotná kartička, negatívny test, 2 bankové karty a pár drobných. Mohlo sa stať že mi vypadla na sedadle... Neviete ako by som to mohol riešiť koho kontaktovať alebo za kým môžem ísť?
V prvom rade zavolat do banky a zablokovať karty, polícia - občiansky, ak chcete skúsiť nájsť peňaženku ci nevypadlá v autobuse tak nájsť cislo na sadku a volať. Nehnevajte sa, ale nebudem predsa volať k masiarovi keď mi vypadla peňaženka v autobuse 🙈
Zistit akou prepravnou spolocnostou si sa viezol a zavolat im. Nebyva to vzdy sad. Moj syn takto stratil penazenku, zistila som podla grafikonu telefon na infolinku, oni kontaktovali vodica a ja som si na druhy den isla k soferovi pre penazenku. Nejaky dobry clovek mu ju odovzdal a nechybalo ani euro...
@hettinka nie, nie som to ja... Som muž
@katulastraka ďakujem
@petrisa213 a dalo by sa aj tak že by som na tu sadku prišiel pešo a opýtal sa?
Fúha... neviem či sa to ešte nájde keď je to už nejaký čas od toho kedy sa to stalo a kedy ste si to všimli. Ja ešte keď som cestovala mhd sa mi stalo že som išla električkou a nehala som si tašku s pracovným tričkom a obedom pod sedadlom, nejak som si neuvedomila že som tú tašku mala, až keď som išla od zastávky asi po 5 minútach som zistila že nemám tašku, iba kabelku... naštastie bola o zástavku vtedy konečná električiek a tam sa točili. Tak som sa vrátila na zastavku že počkam ked tá električka pôjde späť, tak pojdem za vodičom sa opýtať. Električka prišla, išla som rovno za vodičom dopredu a pýtam sa ho či nenašiel tašku v druhom vozni, povedal že nie ale išla som sa pozrieť on že počká. No a taška tam samozrejme nebola.. neviem či to niekto zobral na tej predposlednej zastávke alebo to zobral ten vodič a myslel si že tam budú nejaké peniaze ale každopádne ten kto to zobral dúfam že si pochutil na mojom obede a že mu bola dobrá moja velkosť trička 😃😃
no hlavne si co najskor zavolaj do banky, nech ti zablokuju karty a potom kontaktuj SADku, oni maju straty a nalezy....