Koho kontaktovať, keď som stratil peňaženku v autobuse?

9. mar 2021

Ahojte dnes som cestoval autobusom z okresu do okresu. Nikde neviem nájsť svoju peňaženku kde bol môj občiansky, zdravotná kartička, negatívny test, 2 bankové karty a pár drobných. Mohlo sa stať že mi vypadla na sedadle... Neviete ako by som to mohol riešiť koho kontaktovať alebo za kým môžem ísť?

katulastraka
9. mar 2021

no hlavne si co najskor zavolaj do banky, nech ti zablokuju karty a potom kontaktuj SADku, oni maju straty a nalezy....

petrisa213
9. mar 2021

V prvom rade zavolat do banky a zablokovať karty, polícia - občiansky, ak chcete skúsiť nájsť peňaženku ci nevypadlá v autobuse tak nájsť cislo na sadku a volať. Nehnevajte sa, ale nebudem predsa volať k masiarovi keď mi vypadla peňaženka v autobuse 🙈

0silvia0
9. mar 2021

Zistit akou prepravnou spolocnostou si sa viezol a zavolat im. Nebyva to vzdy sad. Moj syn takto stratil penazenku, zistila som podla grafikonu telefon na infolinku, oni kontaktovali vodica a ja som si na druhy den isla k soferovi pre penazenku. Nejaky dobry clovek mu ju odovzdal a nechybalo ani euro...

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. mar 2021

@hettinka nie, nie som to ja... Som muž

autor
9. mar 2021

@katulastraka ďakujem

autor
9. mar 2021

@petrisa213 a dalo by sa aj tak že by som na tu sadku prišiel pešo a opýtal sa?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
9. mar 2021

Fúha... neviem či sa to ešte nájde keď je to už nejaký čas od toho kedy sa to stalo a kedy ste si to všimli. Ja ešte keď som cestovala mhd sa mi stalo že som išla električkou a nehala som si tašku s pracovným tričkom a obedom pod sedadlom, nejak som si neuvedomila že som tú tašku mala, až keď som išla od zastávky asi po 5 minútach som zistila že nemám tašku, iba kabelku... naštastie bola o zástavku vtedy konečná električiek a tam sa točili. Tak som sa vrátila na zastavku že počkam ked tá električka pôjde späť, tak pojdem za vodičom sa opýtať. Električka prišla, išla som rovno za vodičom dopredu a pýtam sa ho či nenašiel tašku v druhom vozni, povedal že nie ale išla som sa pozrieť on že počká. No a taška tam samozrejme nebola.. neviem či to niekto zobral na tej predposlednej zastávke alebo to zobral ten vodič a myslel si že tam budú nejaké peniaze ale každopádne ten kto to zobral dúfam že si pochutil na mojom obede a že mu bola dobrá moja velkosť trička 😃😃