mam super suseda...🙂mala k nemu casto chodi kedze ma rada zvieratka on ich ma ,ma aj kocurika ktoreho strasne chcela tak jej ho chcel dat domov...(byvame na byte!)som sa nanho skaredo pozrela pochopil ze to nebol dobry napad...:-O tak sa nakonec dohodli ze kocurik je od teraz jej ale bude byvat u neho mala bola cela bez seba o d stasia ajoj tie jej roziarene ocka.-)clovek by dal vsetko aby sa dieta tesilo.-)
presne to napadlo aj mna 😀
fuu moc sa tu neviem orientovat to patrilo inde a nemohla som to najst!!!jaaj zas si tu na mne pochutnaju vsetky neprajnicky.....mozete my poradit kde patri nieco take ako len status?
da sa to vymazat?
dakujem pekne...🙂
.. heh.. a dala by som si pozor na suseda.. chlap co ma rad male susedovie dievcatko.. 😕
neviem, mozno je fakt super a je to v rovine fajn uja-kamarata.. ale aj tak by som bola opatrna.. 🤐
@mssk ahoj!Nahodou by sa dalo diskutovat,,adopcia zvierat od susedov,,to mas ako moje deti miluju kone a nebudeme kona kupovat-kde by sme ho dali mame konika v jazdeckom oddiely.Podla je super mat takeho suseda 🙂 🙂 🙂 a hladat v kazdom cloveku uchyla je dnes uchylne....to by som deti nemohla dat ani do skolky skoly ved co ak tam je niekto taky!!!! 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam no ja celkom chapem ivv lebo to co sa teraz deje vo svete je hroza treb byt opatrny ale co narobime treba zit.... no tak toho kona to je sen mojej netere kazdy rok pos stromcek chce len ziveho kona nic ine....
@titkovamiriam 😕
ja nehladam v kazdom cloveku uchyla 🙄 napisala som len svoj nazor .. to sa snad smie, nie? 😠
@ivv jasne!
diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky
Pekne. A o cem budeme diskutovat? 😀