Kocúr nechodí na svoj záchod

zubrienkazubrienka
19. nov 2022

No máme kocúra doma 7 mesiacov a posledný mesiac nechodí na svoj záchod raz tam ide a raz nie. Pýtali sme sa zverolekárky ale tá nám povedala že máme dať preč dvierka od záchoda ale stáke to robí tak čím by to mohlo byť.

0silvia0
19. nov 2022

@zubrienkazubrienka skuste zmenit podstielku v zachode a pridajte este jeden zachod na ine miesto. Aku pouzivate teraz?

refly
19. nov 2022

Je ten zachod cisty? (cisteny minimalne rano a vecer). Je v nom dost podstielky? Nepouzivate nejaku vonavu? Je kocurko kastrovany?

aksulim
19. nov 2022

Nám sa to stalo, keď naša ,, kráľovná '' trucovala.Počas dovolenky ju strážil človek, ktorý sa jej asi nepáčil.S nikým iným problém
nebol. Keď si začala chystať miestečko škrabaním na vyhliadnutom mieste, normálne som ju zobrala a odniesla do jej wc-ka.Netrvalo to dlho, prestala.

niksiy
19. nov 2022

Nedostatok pozornosti má, robí to z trucu , môže to byt aj zdravotný problém, nepáči sa mu podstielka, alebo môžte skusit dva záchody niektoré macky si vyberajú že v jednom iba cikajú a v druhom kakajú 😄

lasoli
19. nov 2022

vesticky na zimu deti

zubrienkazubrienka
autor
19. nov 2022
zubrienkazubrienka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daridari11
19. nov 2022

Ak doteraz používal svoje wc bez problémov a zrazu mesiac nie, tak je niekde problém. Môže byť zdravotný, psychický. Je už kastrovaný?

zubrienkazubrienka
autor
19. nov 2022

@daridari11 nieje v january ho vykastrujeme.

sense
19. nov 2022

@zubrienkazubrienka nasa to robila zo stresu, zrejme sa jej nepáčila osoba kt ju chodila kŕmiť a čistiť jej... Začala som ju viac pozorovať keď začala škrabka do podlahy tak som ju odniesla do WC plus teda mimo WC šla na jedno miesto to som vyčistila savom, vydezinfikovala a vytrela octom potom si už zvykla zas pekne do záchoda.... Mame ale mačky nie kocúra. A teda máme 2 mačky, 2 záchody ale chodia obe do jedného. A tiež nám to robila ta co je nekastrovana, len je ešte mladá na kastraciu

refly
19. nov 2022

@zubrienkazubrienka tak to moze znackovat. Pokial ma cisty zachod, je zdravy a nic nove/stresujuce sa nestalo, tak iba mate dospievajuceho kocura, ktory chce aby kazdy vedel ze tam byva on. Okrem kastracie tam nic ine nepomoze.
Netrestajte ho za to, lebo sa to zhorsi. Vystresovana, neista macka cika po byte este viac x_x

zubrienkazubrienka
autor
20. nov 2022

@niksiy dali sme mu dnes aj druhý a znovu niečo vykastrovať ho máme dať až 2.3.2023. A žiadne problémy psychické by mať nemal venujeme sa mu netrestame ho za nič no nemal by mať

niksiy
20. nov 2022

@zubrienkazubrienka my keď sme kocúra ešte nedali kastrovať tak nám všade čúral a strašne to smrdelo, niekedy sme veci museli už vyhodiť. Po kastrácií s tým prestal.

liloastitch
20. nov 2022

Náš čúral pomimo keď chcel upozorniť na to, že sa s ním niečo deje. Nakoniec mal zápal mechúra, skúste si to odsledovať.

janinamojka
20. nov 2022

@zubrienkazubrienka kastracia pomôže.. aj ho upokoji a trosku zmení povahu ak je veľmi,,divoký,,..🙂môj inak zvykne robiť na nervy mi,vyslovene keď ma chce naštvať za niečo,tak sa chodí zabávať do zachodiku, príde a hrabe ako o dušu.. vyjde von ,zamnauka a keď ho ignorujem, tak zase...našťastie ma kryty záchod ale to jak v miesacke vyzerá 😄.Mačky sú svojské pri vyzadovani pozornosti si.

zubrienkazubrienka
autor
20. nov 2022

@janinamojka no náš až moc divoký. chce ísť von ale keď není vykastrovaný ho pustit nechcem

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz