Kocúr nám kríva na prednú labku

kikuskaa11
30. nov 2016

Dobrý deň prosím pomôžte mi ak ste sa s niečím takýmto stretli ide o to ze náš kocúr začal krivat na prednú labku a zapácha mu poraďte co to môže byť? :(

acer11
30. nov 2016

môže to byť potreba navštíviť veterinára 😉

sibalka21
30. nov 2016

@kikuskaa11 Paneboze, ved s tym treba ist ku veterinarovi, odkial my mame vediet co sa mu stalo?? Ach chudak kocur, starajte sa poriadne!!!

sissy27
30. nov 2016

@kikuskaa11 ak to zapácha, tak nejaká infekcia, hnis, zrejme aj bolestivé, preto kríva... Smer veterinár, inak sa to riešiť nedá. Aspoň nie cez monitor.

tutu_1
30. nov 2016

Co povedal veterinar ??

lea299
1. dec 2016

Tiež ma ako prvé napadlo že mu to asi hnisa alebo že to má trošku nahnité keď mu to zapácha. Chúďatko ☹ to ho musí aj riadne bolieť takže hneď k veterinárovi alebo ako prvú pomoc mu to poprikladaj repíkom alebo čím 🙂 nech sa mu trošku uľaví

kikuskaa11
autor
1. dec 2016

boli sme už u veterínara bal to tam zaškrabnuté alebo na niečo ostré stupil ale nemal tam nič zapichnuté povedala že nech to močíme v harmančeku a strkla mu na to púder nič mu nehnilo

tutu_1
1. dec 2016

@kikuskaa11 buď navštíviť opäť veterinára alebo ho treba zmeniť

beatrix85
2. dec 2016

Nerozumiem tomu, ako sa niekto na stránke o deťoch a tehotenstve môže pýtať na kocúra 😅 Celkom ma to pobavilo. Sama chovám zvieratá, ale toto by ma za živý svet nenapadlo, sa tu na to pýtať 🙂