ahojte peosim Vas kocurik uz ma 6 mesiacov macicka tiez. Veterinar mi povedal,ze vykasteovat ho staci az v 8 mesiaci ale posledne dva dni je agresivnejsi,kuse a stale otravuje macicku. Ocuchava jej zadok a asi po 3x na nu skocil ako pri pareni ale nic zatial nespravil. Zajtra chcem volat vetovi. Je to zacinajuca ruja? Vykastruje mi ho aj skor?
@syslik81 zatial chcem len kocura
a mačka nie je kastrovaná? dajte najprv ju..najlepšie hned teraz..kludne už ona može mat ruju - ak sú spolu, ani si nevšimnete .. a bude problem - dalšie mačatá..
Pozor, macka moze ostat kotna uz v 6 mesiacoch! Uplne bezne sa sterilizuju v 6 mesiacoch. Suhlasim s luba41 - Vy si to vobec nemusite vsimnut a macicka moze zostat kotna. Urcite by som ju dala kastrovat cim skor. A kocurika v podstate tiez - zbytocne bude macicku stresovat a otravovat.
Ona praveze pred nim stale uteka a veterinar povedal ze na kastracou je este nepeipravena malo vazi
@princeznasevera ale ked zostane kotná, tak ako potom donosí? či zomrie? na to je pripravená? prečo váži tak málo? je zdravá?
@luba41 ona je taka drobunka mala problemy zdravotne musela uzivat peobiotika bo mala teploty ale uz je zdrava
@princeznasevera skus druheho veterinara..poradit sa tam..kastrujú aj menšie mačky.. ked bude mat ruje , tak zase nebude jest a schudne ..
@princeznasevera nasho musel este krátko pred 6mesiacom,lebo bol velmi vyspelý a,, akcny,,.. 😉A zacinal byt agresívny do nas, tak sme mu pristrihli,, kridelka,,..
Dala by som oboch, cim skor, aby uz teraz nebolo neskoro. Nam veterinar povedal, ze v pohode v 6 mesiacoch sa da.
Neviem na co cakate,oboch treba kastrovat a sterilizovat,macka moze mat maciatka uz v 6 mesiacoch a kocur ked zacne znackovat,to budete mat doma smrad ako v opičinci...co oznackuje,mozete vyhodit + mačka v ruji škrieka vo dne v noci...nechcite to zažit...kastrujte uz teraz...
Volala som vetovi.kocura mi odmieta kastrovat ze az za 2 mesiace ale macicku som objednala na piatok
@princeznasevera odmietol?No rozmyslala by som nad zmenou veterinara,moj kocur bol kastrovany ako 6 mesacny,bez problemov a je zdravy 😊
@zuzankamalikova uz je objednany k inemu ktory povedal,ze je to neskoro
bezne sa kastruje v 6m ... ak neznackuje este nieje v ruji ale ja by som ich uz oboch dala vykastrovat