Ahojte, dnes malo byt posledne pojednavanie s Kocnerom plus vynesenie rozsudku vo veci vrazdy Kuciaka a Kusnirovej. Avsak v mediach som nikde nic nenasla. Neviete, bolo zrusene pojednavanie, alebo mate nejake info?
@lienocka2808 veď včera to bolo snáď všade na nete a boli toho plne správy, že to preložili až na 3.9.🤦🏻♀️
@barus26 ja som pozerala od rana len na nete na telefone, topky, cas, plusku a tam som to nenasla. Tak som pisala bezradna uz sem. Telku nemame sme na dovolenke uplne mimo signalu pomaly. Dakujem za info. Uz teraz to vidim na nete..
@lienocka2808 pozri aktuality alebo denník n, píšu tam k tomu dosť obsiahle komentáre. Denník n má veci spoplatnené aj smečko ale aktuality majú len výzvu na podporu a dá sa to odkliknúť že chceš čítať ďalej tak ti ten článok otvoria.
Určite to bolo aj na topkach aj na čase.....
@janka_266 ja som to tam nevidela. Do tej 14hod
@lienocka2808 Ty si Kočnerova sestra, že ťa to tak zaujíma?
@komir63 on ma iba brata pokial viem. proste ma to zaujima aj bez rodinneho prepojenia na Kočnerovcov. prekvapenie, čo ?? 🙂
@lienocka2808 a kocnerov brat je veľmi slušný človek (mimochodom)...
@lienocka2808 uprimne tam to určite nenájdeš, fakt ako píše ukulela aktuality.sk alebo dennik N kde to niekolkokrát rozoberali, a navyše máš aj špecialnu ikonu kde všetko okolo tohto je tam písané každy den
@ukulela ano, citala som, ma otvorenu kaviaren v pezinku. Takze si vybral tu lepsiu cestu.
Áno, rozsudok bude až 3. septembra kvôli porade senátu.