Kočíky v mestskej doprave v Trenčíne

taglietta
29. apr 2015

Ahojte, dnes som sa stretla s tým, že vodič odmietol do autobusu vziať dva kočíky. Zažili ste už niekedy niečo také? Cestujem už veľmi dlho s kočíkom a nikdy žiaden vodič takýto problém nerobil. Autobus vôbec nebol plný. Písala som na SAD, som zvedavá, ako sa mi k tomu vyjadria.

martinka_martinka
29. apr 2015

@taglietta tak potom daj vedieť, sama som zvedavá...

zrka
29. apr 2015

cha mne sa to raz stalo, konkretne v Trencine. Ze moze zobrat iba jeden kocik a druhe miesto musi byt volne pre vozickara. Ked som povedala, ze ved ked pojde nejaky vozickar, tak okamzite vystupim, lebo som bola ako druhy kocik.. Aj tak ma nezobral. Pamatam sa aka som z toho bola rozhorcena. Pekne slova som veru na jazyku nemala...

popelka5000
29. apr 2015

Ano aj mne sa to stalo vraj musi byt miesto pre inv.vozik.... raz som tak stala asi polhodku v zime na bus ,prisiel ,jeden kocik tam uz bol a v tom momente prisla vozickarka ,vysmiala sa mi doslova a nastupila .... ja viem viem mala prednost ,ale normalne sa mi vysmiala do tvare ze mam cakat na dalsi.....
o vodicoch trenc.mhd sa radsej nebudem vyjadrovat to by bolo na dlho.

taglietta
autor
30. apr 2015

Ak som správne pochopila prepravný poriadok, tak áno, ked príde vozíčkar, treba mu uvoľniť miesto, ale ak sa žiaden neobjaví, tak nevidím dôvod, aby to miesto zostalo neobsadené.

taglietta
autor
20. jún 2015

Takže je to tak, že vodič má povinnosť zobrať len jeden kočík a to, či zoberie ďalší, je len na jeho zodpovednosť. Treba mať proste šťastie.
A ešte na margo práce pani hovorkyne Strelcovej - k odpovedi sa rozhýbala až po tom, čo som o pomoc požiadala mestského poslanca Patrika Žáka.