Dobrý večer, prosím vás viete mi niekto poradiť, pripadne má s tým niekto skúsenosť ? V skratke jedna pani chce odo mňa kúpiť kočík. Sme od seba cca 100 km vzdialené, tak ma poprosila či sa dá kočík zaslať kurierom. Keby je to krabica pravidelný tvar a veľkosť tak nepoviem, ale ako sa posiela 3 kombinacia?? To mi kurier vezme? Mam to cele obalit? Kazdu jednu cast? Pochybujem ze najdem taku obrovsku krabicu kde by som zmestila vajicko, vanicku, sportovu cast a konstrukciu. Kolko tam bude stáť doprava?? Pripadne nemá niekto cestu od Púchova do Senice???
@alzbeta311 z hodu náhod som zo Senice a posielala som do Púchova 😀
@noami12 🙈😂😂😂 neuveritelne 😂 mozem vidiet prosim??
@noami12 a kolko ta vysiel kurier? Aku kuriersku sluzbu si zvolila? Je to na kg?
@alzbeta311 ja som to posielala normálne cez poštového kuriéra, poštovné vyšlo 19,96e, bola to 2 kombinácia stokke + vajíčko maxi cosi
@alzbeta311 je to na kg, inak pozerám fotky mam nafotiť vlastne iba pred balením, keby náhodou sa poškodilo niečo nech mam fotky.
Balila som to tak, že som prvé vaničku zvlášť zabalila do mecha ( na plasty apod.) , športovú časť, vajíčko. Všetko zvlášť do mecha, potom som to na seba neskladala , potom všetko som ocenila pevnou lepiacou páskou, dole som potom ešte pod vaničku konštrukciu pribalila, keď som to mala všetko v kope, tak som to cele ešte prešla fóliou potravinárskou a nakoniec som našla doma ( na nábytku taky sáčok keď sa maľuje tak sa to buď na zem dá alebo na nabytok 😀 tak ešte s tým som sa pohrala a potom už iba priateľa poslala na postu 😀 dá sa aj objednať kurier ktorý príde pre to domov 🙂 skúsim nájsť foto asi ako som to nasklasala
@alzbeta311 asi nejako takto som to neskladala, kocik som 2x balila, nakoľko prvé mal ísť do Čiech ale pani prestala reagovať tak som ho potom vybavovala, prvý x som to zabalila do 3 balíkov
@noami12 to si zabalila paradne potom, ved ale to tolko obalovych prostreidkov clovek minie ze az 🙈😂 a zas ja kocik co som predavala tak je uz taky na dosluzenie, tak na chatu alebo k rodicom za 30e.. takže 20e postovne k tomu to pani asi ani nezoberie ine je ked kocik preda a clovek za 200e ze sa to tam strati pre to by som nola radsej za osobny odber
@alzbeta311 ja by som neposielala. Musíš po prvé kupit veľkú krabicu, aby si to všetko zabalila, ísť s tým na postu.. a keď ti to dotyčná nepreberie, tak boli tvoje peniaze a snaha zbytočne. Žiaľ človeka nodhadnes a stat sa to môže. Okrem toho 100km ísť po kocik nie je tak veľa, nech sadne do auta a príde si pre neho, pripadne nech sj zabezpečí prevoz.
@lenuska9999 ja som posielala ale prvé som si vypýtala zálohu aspoň tých 20 euro za poštovné🙂 a ostatné na dobierku🙂
@alzbeta311 áno ja som ho predávala za 300 euro, dala som si ho aj poistiť pre prípad poškodenia alebo straty 🙂 ale to ozaj koli 30 eurom sa takto neoplatí zabavat, možno že sa nájde nejaká mamička ktorá za poteší za 3 kombináciu za 30 euro, marketplace si neskúšala? Na fb
@lenuska9999 tak ja by som urcite ziadala peniaze prevodom 30e plus postovne. Ja som jej napisala, ze najskor vyzistim ako sa to vlastne robi a co to obnáša a podla toho jej dam vediet. A ona ze jasne suhlasi, nech jej ho rezervujem ze ked tak skusi zohnat nejaky odvoz. To je pre man praktickejsie tiez, netreba nic balit, len sa to nahadze do kufra. Preto som sa pytala ci nema niekto cestu ze by to napr vzal za benzin alebo tak, neviem ako to funguje.
@noami12 nie fb ani nemam, uvidim ako to vyriesim s touto pani
@alzbeta311 poprípade, neviem kto ťa pani je ( ci ju poznám keď je zo Senice) lebo jazdi veľa ľudí túto trasu 🙂
@noami12 mam len t.č. lebo mi reagovala na inzerat cez Bazos, nepredstavila sa, neviem meno ani priezvisko
@alzbeta311 aha, no tak uvidíš, možno si ten odvoz zoženie alebo keď je šikovná, tak si nájde niekoho kto jazdí túto trasu 🙂
@alzbeta311 neviem aký ťažký té kocik dokopy máš, možno že tam bude aj menšie poštovné ako som mala ja 🙂 ale aj na poštovej stránke podľa kg vieš orientačné koľko by ta asi vyšlo to poštovné🙂
@noami12 no jasne uvidime dakujem velmi pekne za ochotu ❤
@alzbeta311 není začo ❤
Napis jej zhruba cenu za kuriera a hlavne nech da zalohu. Ludia si myslia, ze kurier stoji 5€, ale ked im povies realnu cenu, tak si to vacsinou rozmyslia. Pri 30€ kociku platit este 20€ je dost.
U nas dosiel kurier pre tovar, nemusela som to brat na postu. Tam mi dali len cislo a ja som sa s nim dohodla kedy dojde.
@alzbeta311 ja idem do trencina posielat 3 kombinaciu v jednej krabici vajicko kolesa taska s doplnkami v druhej krabici vanicka sportova cast a kostra kocika posielat budem cez postoveho kuriera 16€postovne vyjde PS tie krasne steny si prosim nevsimajte mame doma picasa 🤦 malovali sme pred rokom 🤦🤦 prvu krabicu este musim dobalit
@alzbeta311 krabicu vám kludne dajú aj v nejakom elektre, poprípade inom obchode kde rozbaluju väčšie veci..
Ste uplne uzasne skvele ❤🙏 napisem tej pani, kolko bude vychádzať cca postovne a uz podla toho sa zariadim ci bude mat zaujem alebo nie...
@alzbeta311 na bazosi je teraz vela podvodnikov, ze aj kuriera zozenu a zabalia im to... vacsinou kontaktuju cez whatsapp a ked uz sa navrhne osobny odber, viac uz nereaguju. Takze si treba davat pozor
@11alenka11 Ja som nedávno predávala kočík a tiež sa mi cez WhatsApp ozvalo niekoľko podvodníkov, ktorí si chceli vybaviť kuriéra. Mali divnú slovenčinu, písali, že majú záujem o môj tovar (nepoužili slovo kočík) a chceli mi poslať nejaký link, kde som sa mala zaregistrovať kvôli platbe, čo nedávalo zmysel. Tak som ich zablokovala a počkala, kým sa našiel záujemca, ktorý bol ochotný prísť osobne.
@alzbeta311 posielala som minulý týždeň môžem pofotit ako som to pobalila