Ahojte baby 😌 co kocikujete deticky, ked idete do obchodu musite si brat kosik? Ja som si nikdy nikde nebrala no dnes ma prekvapila v drogérii ze si musim 😂 tak som ako hlupa mala nakupny kosik aj kocik 🤦♀️
Teraz si košíkmi odratavaju max počet ľudí v predajni kvôli nariadeniam
samozrejme, že do predajne len s košíkom, obzvlášť teraz, keď košíky mávajú presne na limit zákazníkov v predajni
Je to kvôli opatreniam. Žiaľ. V niektorých obchodoch to musí byť o držku, hlavne keď sú miesto košíkov vozíky. V Bille som videla, že maminky síce košík vezmú, ale poprosia SBS, či ho postrazi a keď odchádzajú tak košík zavezu opäť von
teraz si tými košíkmi kontrolujú počet ľudí v predajni, takže smola....aj ja som zvykla nakupovať bez košíku, vo väčšine predajní ťa upozornia že treba košík, tak vedia koľko ľudí je na predajni a že ďaľší musia počkať pred predajňou.....
Minule som šla do Billy s kočíkom a pozerám mali len veľké košíky, tak som povedala SBS že to sa nedá tak ma pustil a ja som si nákup dala do sáčkov. V pohode tiež sú len ludia
Za mňa by mohli dávať v obchodoch aj kosik do ruky. Keď idem s kočíkom tak mi je blbé tlačiť aj kocik aj kosik ..
Nikde odomna nechcú aby sim si brala košík,jedine dnes v pepcu.
Este sami to nestalo, ze bybsom musela mat ak kosik a aj kocik. Ale dakedy je to praktickw mat ten maly kosik a dta ho na kocik, len nie vsade take maju a potom.pcham veci co idem.nakupit do kapsy na.kociku a citim sa blbo, akoby som.kradla 🙂
Na mna kvôli tomu boli raz v potravinách nepríjemni a to som bola ešte tehotná. Tak som vzala milý košík, polizila ho hneď pri vstupe, a keď som šla k pokladniam, až vtedy som ho vzala. Mali má zarátanu a ja som sa s ním nemusela obťažovať. Win-win.
Rešpektujem, že treba košík. Ak idem s veľkým kočíkom,tak ho dám dole pod kočík. Ak idem s malým kočíkom,tak si závesom na rúčky košíka. Ak je náhodou sbs-kár pri dverách,tak košík vezmem a položím k nemu.
Nakupujem s kočíkom a košíkom stále
Nie chodim iba s kočíkom a košík si neberiem mam dosť co robiť s kočíkom kym sa pomedzi všetkých ľudí prepcham do toho syn vymysla alebo niečo papa musím ho sledovať podať mu niečo do rúčky keď mu vypadne hračka som stále v pohybe okolo neho neviem si predstaviť ešte tlačiť vedľa mňa košík alebo držať v ruke malý...
😂 zoberiem, položím o meter ďalej a nakupujem bez neho 😀 zatiaľ ma iba raz upozornila predavačka, že košík treba zobrať, tak som doň kopla nohou aby sa posunul ešte o meter ďalej a pokračovala som v nákupe... čo o mne potom hovorila už neviem a je mi to jedno 😀
Nie neberiem. Iba malý do ruky ak je. Ak nie je tak s kočárom a veľkým košíkom sa tam nebudem trepať.
Ja sa vzdy slusne spytam ci si mam brat kosik alebo je to v poriadku. V Pepcu mi predavacka povedala ze da jeden na bok (za mna) lebo maju na kosiky pocet osob v obchode.
Jasné, beriem si, lepšie sa mi tak nakupuje. Dá sa mi založiť na kočík, čiže nič navyše nenesiem.