Dobry vecer,
zhanam koberec na celu izbu, kedysi sa tie koberce volali RIGA, neviem ako sa volaju dnes, kedze na trhu ich je vela, ale vsade su len kusove a na mieru na celu izbu neviem nikde najst, nemate niekto skusenosti kde sa daju kupit na celu izbu, nechcem s detskymimotivami chcem iba v jednej farbe v zelenej alebo tyrkysovej dakujem za odpovede
@traffic prosím ťa, v každom obchode s kobercami majú aj koberce metrážové, ktoré sú natočené na veľkých kotúčoch. A možeš si kúpiť aj 10 m.
@euka210 tie koberce majú hoc kde - napr. Merkury ..., Baumax, obchody zamerané čisto len na koberce - v našom meste sa može volať inak ako vo vašom.
@bonaqa2013 koberce Trend su siet taka ako baumax. a pod, aspon na vychode vo vecsich mestach je
@traffic je to cca pol hodiny co som prenurala net a hladala som to iste. Davam si do kopy predstavu o prerabke bytu a rozhodla som sa zakryt plavajucu podlahu kobercom. Takym tym co sa ludovo povie technicky alebo vysokozatazovy. No a mudrejsia nie som. Musim ist osobne do merkury alebo kde do certa.
@anatalia77 ano aj ja som sa rozhodla zakryt podlahu kvoli detom, lebo im je zima, nasla som hocijake koberce aj tie metrazne, ale ja chcem taku peknu zelenu farbu a tu som nenasla, taka tmavsia zelena alebos motivmi to jej je dost, ale svetla pekna zelena nikde, no skusim este pobrovsovat
@traffic ja chcem zmenit obyvacku na cerveno-cierno-sedu. Teraz mam oranzovo hnedu. Takze koberec bud sedy alebo cerveny. Uz som nieco aj nasla,ale tiez popozeram viac.
Ja zbožňujem koberce s vysokým vlasom len ma odrádza ich čistenie.Máte niekto skúsenosti?
koberce Trend