Koberec do detskej

monicm
1. okt 2015

Deti mali v izbe koberec, taký ten dopravný, po 6 rokoch sme ho vyhodili, nakoľko spodok toho koberca sa totálne drobil a bol z neho len bordel (vrch koberca bol fajn, ale keď som ho nadvihla, hrôza ☹ ☹ ☹ ). Viete mi poradiť, čo to mohol byť za materiál, nech sa tomu vyhnem. Kupoval ho svokor a opýtať sa ho nemôžem, kde ho kupoval, keďže už nežije. Prípadne poradíte stránku, kde by som mohla kúpiť druhý, ale tak, aby sme sa tomuto vyhli. Potrebujeme veľkosť minimálne 150x200cm.

mawka
1. okt 2015

@monicm aha, takze nielen mne sa to stalo. tiez som na to pozerala ako puk, uplne ako piesok pod kobercom. este si hovorim, ze to co je pod tym kobercom, sak kde by sa u nas vzal piesok 😀 ja zvazujem teraz detom dat uplne obycajny, jednofarebny do izby. tensi. vlastne len na zakrytie podlahy a k posteliam len behune nejake pestre. inak aj klasicke koberce zozenies tie dopravne. kdesi som to videla.

gretocka
1. okt 2015

@monicm stava sa to na tych kobercoch, ktore su take tenke nepodsite. Ja som v Bratislave byvala na prizemi, tak som musela mat hruby, bol teda podsity filcom a ten vydrzal uz 10 rokov, jedno stahovanie a teraz je stale v pohodke.