Ahojte kto čítate knihy z Evitapress, co vas oslovilo najviac, alebo co je momentalne super v oblasti citania?
Ahojte.
Ja tiež čítam evitovky,neli aj kartu mám 😉 No tak Mal to byť pekný život ma dostala,revala som na konci,že som ani cez slzy nevidela 😉 čistú nudu mám už prečítanú dobrá kniha. 😉
Ináč čítam veľa,také s trochou romantiky,také čo sa na nich nasmejem aj skutočné príbehy. 😉 Veľmi ma bavila aj Sophie Kinsella,jej knihy mi pripomínajú romantickú komédiu,podla jednej natočili aj film 🙂
ja som prečítala zatial všetky, okrem diagnozy F?? a mimozenštan ma nechytil, tak som v polovici prestala. Inak ma bavili všetky, naposledy som čítala čistu nudu a zneuctenu.
No tak ten mimozemšťan ma tiež moc nebavil,v niektorých častiach boli niektoré veci až fest do detailov 😕 aj ked na tých smskách som sa nasmiala 😀
Evitovky sú super čítanie, knihy na 2 dni u mňa, mám prečítané skoro všetky, ako začali vychádzať. Akurát Pavučinové pančušky musím zohnať, ale aj to bude 😉 naposledy som čítala Zneuctenú, to bolo zaujímavé aj hrôzostrašné zároveň, ten Mimozemšťan, no...požičala mi ju kamoška, prečítala som to, ale viac menej kôli tej srande 😀 ten chlapský pohľad...no sila 😲 a pred pár dňami som dočítala Čistú nudu, veľmi dobré. A už si brúsim zuby na tú Diagnózu F50, to bol darček, tak som zvedavá... 😵
no super babky tak vidim ze je nas tu viac ktore ich mame radi...u mna su urcite jednotka stalo sa mi vsetko, vsetko alebo nic a jeho pokracovanie...uzasne napisane, jednoducho zivot... 😉 teraz sa tiez chystam na Cistu nudu tak vam potom napisem ci som sa unudila alebo som stale ziva 😉
Tak ja som si dnes kúpila Slzy púšte 🙂
caute aj ja citam evitovky
diagnoza F50 ma moc nechytila..
tesim sa na volne pokracovanie od evity zivot mi je dlzny
inak sa mi pacili vsetky knihy... dalej odporucam iva kucerova nepocujem, nevidim , milujem plus ma este jednu knihu
tatiana melasova - tovar, a idem sa pustit teraz do cistej nudy
citala som aj mal to byt pekny zivot a pavucinove pancusky... obe skvele
Pici ja som teraz už druhýkrát čítala ivu kučerovú,mám aj tú druhú Loviť,alebo nebiť,tiež obe skvelé 😉
Tiež sa teším na novú evitinu a svetovky sú tiež super
ja tu kucerovu mam kupenu lovit alebo nebit len teraz som dala prednost jednej autobiografii od tatiany melasovej. je to moja suseda tak ma zaujimal jej pribeh
Ja som tiež rozmýšlala nad tým Tovarom,ale bojím sa,že by som to nezvládla dočítať,ked som pozrela obsah.Ako nemyslím,že by ma nebavila,určite by bavila,mám rada skutočné
Ahojte dievčata...ja tiež zbožnujem evitovky....prečitala som všetko alebo nic, aj pribeh pokračuje aj stalo sa mi všetko, bez dcery som neodišla...to bol sila, zneuctena bolo tiez zaujimave potom mal to byt pekny život a to ma dostalo...to som plakala pri tom ako male decko no a čista nuda, tak to bolo troška nudne na začiatku ale vyborne to skončilo. Diagnoza F50 tak to bolo vyborne a teraz čitam Je to inak mami a pri tom sa aj červena...je dosť na mna pikantna....ale su to výborne knihy a už sa tešim na dalšie ktoré začnem čitat🙂
petikd ja som tovar precitala za dva dni... bolo to skvele... zila som tym pribehom najma ked ju poznam... tak som bola cely cas vtiahnuta do pribehu
Ahojte, evitovky sú fajn, minulý týždeň som dočítala Príliš osobná známosť, čo bola pribalená k Madame Eva, veľmi dobré, zlupnuté za jediný večer. Ale ešte lepšiu vec som práve dočítala - Nový život bez chlapa od Bulessa. Vééééľmi dobré: http://www.kniznyweb.sk/jnp/cz/citatelia/vyber_...
ahojte baby, dovolte aby som sa k vám pridala. Evitapress má úžastne knihy a za fakt prijatelne ceny (ja som si včera objednala 5 kuskov) páči sa mi na tých príbehoch, že to nie su žiadne sladučke romániky s predpokladaným koncom, že ma vždy niečim prekvapia...
Ahojte Evitovky su fajn knihy a hlavne v praktickej velkosti do kabelky... 😀 .. Ale priamo na stranke Evitapress su dost drahe..ja si ich objednavam za lepsiu cenu...a celkovo vsetky knihy su tam lacnejsie...skuste pozriet na link.. http://www.gorila.sk/t/home.php?ref_id=usr-142079 Do citania.... 😀
Ahojte, tiež som maniačka do evitoviek 🙂 Prečítala som ich veľa, ale v poslednej dobe nejak nestíham sledovať aké sa ešte vydávajú nové a hlavne peňaženka to už nestíha 😅 Tak ma napadlo, či by ste nietorá nemali záujem si niektoré knihy vymeniť. Systémom ja pošlem - ty pošleš, kus za kus 🙂 Ak by ste niektorá mali záujem, tak mi napíšte do IP a môžeme sa dohodnúť 🙂
Ahojte baby na FB je stranka evitapress http://www.facebook.com/pages/Evitapress/179274...
a bude akcia---- Deň po tom, ako počet našich fanúšikov na FB dosiahne číslo 10 tisíc, budeme cez Evitastore 24 hodín predávať naše knižky s 50 % zľavou!!
@klara_klara ja som si precitala jednu: mal to byt pekny zivot.., nebolo to zle, ale take jednoduche citanie.., cakala som trosku od toho viac..dalsie si urcite kupovat nebudem..
najlecnejsie som to nasla na http://www.abcknihy.sk/Kniha/vsetko-alebo-nic-e...
ahoj klara, ja citam evitovky, mam aj vip kartu a najlepsie sa mi zdalo : bez dcery som neodisla, mal to byt pekny zivot, a pavučinove pancusky - tieto knihy faaaakt dobre !!!!
teraz som si kupila - cista nuda a je to inak mami...tesim sa na citanie, ale zatial nemam cas pri tej mojej nadherke 😀 😀