Knihy - skutočné príbehy

sashka22
25. aug 2016

Ahojte žienky, občas sem prispievam a teraz sa Vás idem spýtať, aký máte vzťah ku knihám so skutočnými príbehmi. Totižto čítala a videla som už všeličo ale mám tú česť poznať neskutočne silnú ženu, ktorú predával jej manžel, bol v sektách, kradol jej deti, len aby ju mal pod kontrolou a mnoho iného z čoho sa mi rozum zastavuje, vždy mi je až zle keď mi o tom rozpráva a to nemá naivných 20, čerstvých 30 a ani 50 rokov.. Nikdy by som nepovedala, že takéto špinavosti sa diali v dobách mojich starých rodičov,mala som zato, že to len dnešný 'skazený' svet. Ona ma vyviedla z omylu, dnes nemá nič len svoj príbeh a ja jej chcem pomôcť, aby mohla povedať čo ju roky ťaží, čo by možno odporučila ženám v podobnej situácii. Každej zvlášť by to bolo nadlho, jej zdravie už veľa nedovoľuje po prežitej rakovine popri tom všetkom. Mám našťastie možnosti napísať jej príbeh. Aký Vy máte vzťah ku knihám s touto tematikou? Tu na MK sa všeličo popíše, tiež sa mnohokrát začítam do príspevkov, ale držať knihu- to je pre mňa iné.

stanqa123
25. aug 2016

@sashka22 mam rada podla skutocnej udosti pribehy..sem tam precitam..skoda ze nepisu sa aj romanticke a vesele... trosku by to vyvazilo.. ked je skutocny oribeh vacsinou je smutny :(

barboritta
25. aug 2016

Ja mam knihy rada, tuto by som si vedela doma predstavit