Kniha pre teenagerov

dominika371
23. sep 2017

Poradíte mi prosím niaku knihu pre teenagerov? Zatiaľ čítam 50 odtieňov sivej a papierové mestá. Chcela by som niaky typ na knihy.

anjelic
23. sep 2017

@dominika371 bez urážky, ale mala by si si zaobstarať knihu pravidlá slovenského pravopisu. "Niaku" je, prosím ťa, čo za výraz?

candii
23. sep 2017

Ak chces takyto zaner tak je super
-alfa, beta, omega
- tento muz (seria 3 knihy)
- seria knih crossfire (5 knih)

A mne sa napr. pacila taka fantasy romantika twilight saga 😍 topka

romanovic
23. sep 2017

@dominika371 http://skolskyservis.teraz.sk/stredne-skoly/ked...

Kolko mas rokov? Podla pravopisu tak 10-11, citaj knihy primerane tvojmu veku a nie hovadiny typu 50 odtienov sedej. Chod do kniznice, v kazdej su knihy pre mladez oznacene farebnymi znackami podla veku a najdi si to svoje. Pripadne sa porad s knihovnickou. Hlavne necitaj shitove voloviny!!!

dominika371
autor
23. sep 2017

@anjelic prepáč ale každý sa raz pomýli... *😉Nejakú*

dominika371
autor
23. sep 2017

@romanovic každý číta niečo iné! Btw mám 15

candii
23. sep 2017

@dominika371 odporucam ti ist do skupiny "vsetko o knihach" su tam recenzie na knihy a holky ti urcite ochotne poradia, nie ako tu co ti budu kazat co mas citat a drbat na za pravopis ako v skole .. omg 🙈

dominika371
autor
23. sep 2017

@candii presne😂 ďakujem za radu😉

anjelic
23. sep 2017

@dominika371 v poriadku, to beriem... 👍

korytnacka1
24. sep 2017

@dominika371 co tak seria Padli anjeli od Lauren Kate, prva ma nazov Pad, uz to ma myslim aj film no kniha je lepsia. Co sa tyka 50 odtienov....zaujimave knihy, tiez mam vsetky precitane. Pokial clovek nehlada za tym nieco ine alebo nerobi co sa tam popisuje nevidim na tom nic zle