Veľa som už o tejto knihe čítala, no nikde nie je dostupná a nedá sa zakúpiť. Máte niekto túto knižku doma, prípadne v pdf formáte napr? Rada by som ju nejakým spôsobom získala, kúpila od niekoho, kto ju už nepotrebuje, alebo si ju požičala a nafotila. Vďaka za odpovede.
Ešte som chcela doplniť, že kniha môže byť kľudne aj v angličtine, ak ju niekto má.
Ahoj Hadassh, mohla by si mi prosim ta poslat knizku v elektronickej podobe? Prave ju zhanam a natrafila som na tvoj prispevok. Akurat, ze prispievam do modreho konika prvykrat tak neviem ci ti mam napisat mail sem, alebo sa to da aj inou sukromnou spravou. Budem ti velmi vdacna.
@hadassah ahoj prosim Ta vedela by si aj nam zaslat tu knizku v elektronickej podobe na mailovu adresu monika.carnogurska@azet.sk, dakujem velmi pekne, pekny den Monika 🙂
@hadassah tiež Ťa chcem poprosiť o knihu na môj e-mail: ja.alzbet.ka@gmail.com
Už sa k nej veľmi dlho neviem dostať, tak ma tento príspevok veľmi potešil🙂 Krásny čas Ti prajem
@pertinacia preposlané
@hadassah mohla by si aj mne prosim ta poslat tu knizku na adresu: mv84pk@gmail.com...dakujem velmi pekne 🙂
@margaretka84 jasné, posielam
@hadassah ja som ju mala, ale niekomu som ju pozicala a neviem komu 😝 ale skus napisat tu: lpp@lpp.sk ja som tu knihu mala z ich pobocky, tusim to aj oni vydavali (www.lpp.sk)