ahojky , prosim prosim o radu , mate nekdo tuto knizku ? jaka je ? a co vsechno se v ni da najit? proste stoji za to si ji koupit? diiiikys
hermi diky, tu knizku jsem videla , ale byla zatavena v obalu , takze nevim jak vypada vevnitr.pani Kiedronovou jsem v sama doma videla 🙂 pry ji ma vyjit dalsi knizka...🙂
terkaz
ja nepoznam knizku o ktorej pises, ale viem kto je pí. Kiedroňová. Má najznamejsiu a vraj aj najkvalitnejsiu skolu plavania pre mimina. Okrem toho robia aj cvicenia s detickami a maminami.(take asi hodinové si hranie a ucenie). Moja známa je u nej lektorka a hovorí ze ten systém je velmi dobrý a ze Kiedronova tomu fakt rozumie. lektorky ucia maminy ako spravne zdvíhat, nosit mimina...tak aby sa spravne vyvíjali a nemali problémy s klbmi a chrbticou a vela iných vecí.
rada vam tu knizku predam za lacnejsie, priznam sa, po odskusani na mojom synovi, neslo to. asi to treba od narodenia.
A co to ma byt za knizka?
Je to kniha, ako manipulovat s dietatom, ake polohy pouzivat pri zdvihani, maznani, prebalovani, aby to nebolo pre dieta stresujuce a skodlive a pod. Kukni tento link:http://www.eruditus.cz/knihy/eva-kiedronova/nezna-naru...
alebo sem http://www.ceskatelevize.cz/program/samadoma/ch...
no mne to moc neslo podla nej a mnohe veci sa mi zdali nelogicke. no je to velmi individualne. Preto aj chcem tu knizku predat.
😖
baby ja mam z tej knizky cd a zda sa mi byt trosku extremisticka. rady typu za ziadnych okolnosti nenosit zvisle dieta, ktore sa este nevie samo posadit a pod. navyse, z toho jej asi najviac propagovaneho typu nosenia do klbka mi dcerka zvracala a nechcela tak ani za svet byt 😖
ale netvrdim, ze vam to nebude vyhovovat, kazde dieta je ine 😉
Ahojte, nemáte niekto knihu "Nezna naruc rodicu" na predaj? Dakujem 🙂
Ahojte ja rada kupim tuto knihu ak ju niekto nepotrebuje
🙂
Ďakujem
@andova
za kolko by ste vsetky knihy predali?
@mirulienocka dobry den neviem skuste si navrhnut cenu prosim.
no este stale predavate tu jednu či len cšetky na raz ?
tak nič dakujem
Ahojte, mam na predaj nezna naruc rodicu a rozvijej se,detatko.. obe po 12 €.
Ahojte, má niekto na predaj Nežná náruč rodiču?
Ahojte, ja by som sa tiez rada soytala, ci ma niekto na predaj neznu naruc a rozvijej se detatko 🙂
Vdaka
Terko, prolistovala jsem ji jen v knihkupectví a líbila se mi moc! Ta autorka (Eva Kiedroňová) bývá i v pořadu Sama doma (tuším v úterý) a je na ní vidět, že se těm dětem věnuje s láskou.