Dufam, ze tato tema bude mat odozvu, zaujala ma tato kniha.
Pridajte sa ku mne ktore uvazujete o jej kupe, alebo uz ju mate doma.
Aka je? oplati sa kupit? zaujala vas?
Uvitam vsetky vase nazory pre a proti, pokecame, uvidime 🙂 😉
trinitka, povezd mi co ta zaujalo. lebo mna na ich svete a kulture nic bohuzial...
erikasadek, zaujal ma ich iny sposob zivota,styl a vsetko s tym spojene
teda len knizne poznas?? 😉
já nevím, tohle zní jako Bez dcerky neodejdu...zkus Tři lístky čajovníku nebo něco od Khaled Hosseini, taky miluju Khalila Gibrana, Arabské pohádky a legendy...
pytala som sa konkretne na knihu, a hlavne NAZOR NA KNIHU a nie ci poznam ich styl osobne alebo len knizne. 🙄
a o čom je tá kniha ?
Trinitka, ja som si ju uz na nete objednala a velmi sa na nu tesim. Dufam len, ze to nebude, ako hovori binki ,dalsia kniha typu bez dcery neodidem.
slnieckokati, vyzera ze kniha je rozdelena na temy, a link dany o 22.42 su tam ukazky z knihy,pozri
trinitka87 dík kukla som sa
nikto? 😕 😕 😕
Ahojte, tuto knihu som dostala na Vianoce. Este som ju nezacala citat,ale dufam ze sa k nej uz dostanem.
Mam rada knihy o arabskej kulture, pretoze je uplne ina ako nasa. Mam rozcitanu knihu - Muzom vstup zakazany - ktora je tiez o o ich kulture ale je pisana pohladom europanky - pise tam celkom zaujimave veci.
ellin to sme na tom podobne, potom daj info 🙂
binky ahoj...
🙂
trinitk ak som si dovolila sa ta spytat pre teba mozno , blba otazka, ale ka niekto obdivuje arabsky svet a ina planeta, knizne, tak by mozno mal poznat aj osobne. preto ta otazka.. 😉
nebola nicom drza.....
ja poznam osobne preto som si dovolila ta opytat.. 😉
nic viac za tym nehladaj..
takze, este raz opakujem:
tema znie, nazor na spominanu KNIHU, piste nazory, hodnotenia atd. ale k veci cize ku knihe!!!!
a nie kto kde kolko preco cestoval, prezil, byval, na to su urcene ine temy.
takze poprosim k veci, a hlavne k teme.
piste len tie ktore zaujala kniha 😉
mozem povedat, ze super kniha, oplati sa kupit, neolutujete 😉
dakujem za typ, tiez rada citam tento zaner... poznam aj z vlastnej skusenosti nielen z knih, a neda sa presne povedat, ze su stale pravdive alebo nie... a je to tema o recenzii knihy, tak radsej chodte riesit tieto veci do inych tem na to urcenych... skusim aj tu Muzom zakazane, zatial som sa s nou nestretla 😉 vdaka
taky si myslím že je dobré když tu budou i příspěvky holek ,které mají zkušenosti v reálu ,ne jenom o knížce. 😉
no vidim ze to tu k nicomu nevedie... 🙄 tato tema mala splnit uplne iny ucel, no skoda ze to par ludi pochopilo uplne inak, od veci.
kedze tema nesplna ucel a niekto nechape jasne zadanie alebo otazku aj po opatovnom vysvetleni, poziadam o uzatvoreni temy . 😎
tema je ok.
Ak si chcela vyslovene sa bavit len o knizke, navrhovala by som aby si pouzila nazov temy. Kniha "Arabsky svet. Ina planeta?" - mate ju?
napriklad.
skoda, ze tu nieje viacej osob ako je boldy, ta jedina pochopila nazov temy.
Pre upresnenie pridavam link.
http://www.gorila.sk/i/imgs_orig/553/292553.jpg