ahojte mamicky 😉 nenasla som podobnu temu 😒 ako riesite to ze vonku je teplo-horuco a rozhodnete sa ist s dietatom z vonku do napriklad nejakeho obchodu a v obchode je klima a chladno 😒 zrejme to je pricina toho ze dcerka je druhykrat chora za dva tyzdne 😔
no dcerka nehopka v kociariku ale sama si chodka 😒
tak jej vezmi svetrik, v obchode oblecies
potom tak ako vravi latvia > sveter a obliekala som a vyzliekala. ale maly to neznasal, takze som chodenie po obchodoch minimalizovala na minimum alebo som chodila do nakupneho centra, kde bola konstatna teplota. teraz ale nemyslim potravinove nakupy. 😉
@murinka si si sta,ze je to tym,ved v obchode netrevite cele dni.. nemate vlhky alebo suchy vzduch doma ? alebo nepouzivas klimu v aute? to,ze raz do tyzdna pojde do obchodu asi nebude pricina...
u nas je to skor opak- v obchode vyzliekam lebo je tam teplejsie ako vonku a ak aj nie,tak mala na tuto zmenu nereaguje. riadim sa len tym,ze jej skontrolujem teplotu na hrudi (prst strcis pod tricko)...
teraz je vela deti chorych, ani clovek nevie ako a uz ich olizne nejaky virus 😉
myslela som to tak ze ked je trocha spotena a rozpalena zo slniecka a vojeme do obchodu-budovy kde je chladnejsie....ci to nie je tym 😒
vacsinou samotne spotenie a ofuknutie nieje pricina choroby
teraz ale bolo aj take pocasie divoke, jeden den 14 a druhy 30 stupnov, dalsi 18 - aj dospelaci su chori z takych prudkych zmien + do toho zmzliny, studene mineralky, spotene + klima a je hotovo.
ale ja neuznavam chodenie s detmi do nakupnych centier, aj ked sa tomu obcas neda vyhnut. ale aj obyc. nakup v potravinach - pri chladiacich pultoch je taka kosa a ked tam z vonku prides...
@murinka > ja to riesim dekou, ktoru ma maly pri nohach. 😉