Klíma v obchode. Ako riešite, aby dieťa neprechladlo?

murinka
10. jún 2010

ahojte mamicky 😉 nenasla som podobnu temu 😒 ako riesite to ze vonku je teplo-horuco a rozhodnete sa ist s dietatom z vonku do napriklad nejakeho obchodu a v obchode je klima a chladno 😒 zrejme to je pricina toho ze dcerka je druhykrat chora za dva tyzdne 😔

bubelko
10. jún 2010

@murinka > ja to riesim dekou, ktoru ma maly pri nohach. 😉

murinka
autor
10. jún 2010

no dcerka nehopka v kociariku ale sama si chodka 😒

latvia
10. jún 2010

tak jej vezmi svetrik, v obchode oblecies

bubelko
10. jún 2010

potom tak ako vravi latvia > sveter a obliekala som a vyzliekala. ale maly to neznasal, takze som chodenie po obchodoch minimalizovala na minimum alebo som chodila do nakupneho centra, kde bola konstatna teplota. teraz ale nemyslim potravinove nakupy. 😉

hathor1231
10. jún 2010

@murinka si si sta,ze je to tym,ved v obchode netrevite cele dni.. nemate vlhky alebo suchy vzduch doma ? alebo nepouzivas klimu v aute? to,ze raz do tyzdna pojde do obchodu asi nebude pricina...
u nas je to skor opak- v obchode vyzliekam lebo je tam teplejsie ako vonku a ak aj nie,tak mala na tuto zmenu nereaguje. riadim sa len tym,ze jej skontrolujem teplotu na hrudi (prst strcis pod tricko)...

latvia
10. jún 2010

teraz je vela deti chorych, ani clovek nevie ako a uz ich olizne nejaky virus 😉

murinka
autor
10. jún 2010

myslela som to tak ze ked je trocha spotena a rozpalena zo slniecka a vojeme do obchodu-budovy kde je chladnejsie....ci to nie je tym 😒

latvia
10. jún 2010

vacsinou samotne spotenie a ofuknutie nieje pricina choroby

jasminet
11. jún 2010

teraz ale bolo aj take pocasie divoke, jeden den 14 a druhy 30 stupnov, dalsi 18 - aj dospelaci su chori z takych prudkych zmien + do toho zmzliny, studene mineralky, spotene + klima a je hotovo.
ale ja neuznavam chodenie s detmi do nakupnych centier, aj ked sa tomu obcas neda vyhnut. ale aj obyc. nakup v potravinach - pri chladiacich pultoch je taka kosa a ked tam z vonku prides...