Ahojte, máte skúsenosti s vrátením šperkov kúpených priamo v predajni Klenoty Trend ? Na stránke majú že peniaze vracajú len za tovar kúpený cez e shop, a viem že nie sú povinní vrátiť peniaze ale zaujímajú ma vaše skúsenosti či vám peniaze vrátili. Doklad mám, šperk nosený nebol a bol to nevhodný darček.
Do predajne to mám dosť ďaleko tak nech nejdem s tým zbytočne, ďakujem😇
Urcite treba prist osobne a cim skor na predajnu (odporucam si vopred zavolat, kontakty maju na svojej stranke).Pokial je tovar nenoseny s dokladom, tak je po dohode s predavackou mozne ho vymenit ale urcite iba v tej cene alebo vyssej.
Mozete kontaktovat aj ich centralu nie v BA ale TN(eshop) a po slusnej dohode Vam urcite vyhoveju.
Poznam tam dobre zamestnancov aj majitelku, maju dobre jednanie, pokial je clovek seriozny.
@marcelka1234 volala som, ale v MT mi povedali že určite nevymenia a v PD presne toto isté že mám si pred nimi zavolať na centrálu že nerozumejú tomu prečo mi nechcú vyhovieť, ale keďže mi vďaka zamestnancom v MT už uplynulo 14 dní na výmenu tak som to nechala tak
No zrovna v MT a PD (nova predajna) nemaju skusenosti a urcite v TN by ste pochodila.
Este skuste zavolat na centralu, lehota 14dni je pri ehope.
Za to nic nedate a vzdy zalezi od ochoty predavaciek, ja tam poznam tie stare kocky ale nove su 0 bodov ochota.
Ale peniaze Vam nevratia, to urcite viem ale vymenia za iny tovar, co si vyberiete!
Tovar kúpený na predajni sa nedá vrátiť
Ak si ho kúpila od 1.12. do 24.12. tak do 10.1. si ho vieš vymeniť zaslaním na ich adresu