Klamárka - podvodníčka Emília z Cabaj Čápora

lila1997
5. aug 2021

Dobrý deň chcem upozorniť na túto voľbu klamárku Emília Rigova ktorá len naťahuje zaprisahava ako balík preberie ešte si dá na poste predĺženu lehotu aby tam balík trčal na poste mesiac s tým že človek prisiel o 5,20€ posledný krát dobierka a za to môžu takéto kozy ako táto !!!!
Na Modrom Koniku má viac nickov majk241,jajaj002 pritom nemala zle recenzie ale už ich stihla dosť!!!!!
Meno Emília Rigova Cabaj-Capor

bloger
5. aug 2021

@lila1997 Dobierku nemusíš úplne zrušiť kvôli tomuto hoci ťa chápem a je mi to veľmi ľúto daj si jednoducho podmienku, že v prípade neuhradenia dobierky nabudúce pošleš až po úhrade vopred napríklad 5 eur tak to robia aj niektoré eshopy prečo by si nemohla aj ty

lila1997
autor
5. aug 2021

@bloger ja budem posielať max po dobrých hodnoteniach ale upozornila som na to aby sa mamičky nesklamali ja tiež som mohla radšej kúpiť niečo synovi nie sa nechať okrádať

lenuska9999
5. aug 2021

@lila1997 nepochopím takýchto ľudí. Na čo do do kelu objednávajú, keď to potom nechcú alebo nemajú peniaze alebo co ja viem co.. čestný človek potom príde o náklady na poštovné, svoj čas a námahu.. nepochopím..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
5. aug 2021

riziko podnikania.

lila1997
autor
5. aug 2021

@lenuska9999 tomu nechápem vôbec ani ja človek stráca čas peniaze a celkovo je z toho nešťastný ešte som jej aj darček pribalila :/

lila1997
autor
5. aug 2021

@ptmt1011 Označovala som ju na FB aj ja ale predtým príspevky som nenašla :/

tomas97
5. aug 2021

@bloger aký má význam pre eshop, že si zoberie "zálohu" keď zo zákona, ak ti vznikne nárok na odstúpenie od zmluvy tak ti je eshop povinný vrátiť aj náklady na doručenie k tebe za tovar. A stačí, že ti vznikne nárok na odstúpenie od zmluvy do 14 dní a to aj tak, že dnes objednám a zajtra balík pošlú a ja napíšem mailom, že odstupujem od zmluvy a do 14 dní mi musia vrátiť všetky náklady.

rainee
5. aug 2021

A preto tovar vždy posielam len po úhrade vopred na účet a pri dobierke po úhrade poštovného vopred. Doteraz no problém.

lila1997
autor
5. aug 2021

@rainee ja vždy väčšinou tiež ale niekedy na dobierku ale tak čo už ja som len chcela upozorniť nech sa nikto neoklame keď ma viac profilov

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lila1997
autor
5. aug 2021

@ptmt1011 neviem vôbec práveže mne nič nehovorila aj som hľadala recenzie vtedy nanu a nič

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
6. aug 2021

@tomas97 samozrejme odstúpiť od kúpnej zmluvy človek môže ale potom aký to má zmysel ak mám o ten tovar záujem tak nebudem odstupovať od zmluvy a minimálne vrátenie tovaru si už hradí kupujúci ja osobne by som takej už nič neposielal

ter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lila1997
autor
12. aug 2021

@ter ahoj tam som vložila len ma zrušený účet takže treba si dávať pozor a preverovať