Ahojte, neviete že či v každom kine platí zákon, že na filmy neprístupné do 18 rokov, podľa zákona, nepúštajú 15 ročné deti a pýtajú občianský preukaz? Alebo vo Vašom meste je to inak?
Lebo syn, by chcel isť na film od 18, no neviem či ho pustia
Ďakujeeem za vase odpovede 😊
@presyteny_20002 v BA pýtali na Deadpoola
Zm, nr nepustia
@barny Lebo viem, že v niektorých mestách púšťaju, len v Bratislave v Našom meste určite nie, aj keď je ten zákon zbytočný, každý má na to svoj názor, a ten zákon akože akceptujem, ale bola by som veľmi rada keby môjho syna, mohli pustiť na ten film, predtým automaticky púšťali
Nemyslim si ze je na to zakon😂
@presyteny_20002 viem, syn chcel ist tiez na film ktory teda uz nie je vhodny do 18 aj ked nechapem niekedy, ale pani im povedala ak by bola kontrola pokuta 30 tisic
@vanilkovazmrzka Zákon na to asi nie je, ale je to teraz ako novinka v kinách 😂😂😂😂
@presyteny_20002 Áno, je to tak, je to nová vyhláška z dielne nášho skvelého ministerstva kultúry. Akoby Slovensko nemalo iné problémy ako ten, že keď má mladý 31.8. 18 rokov, tak 30.8 ešte nemôže ísť do kina na film 18+, ale 1.9. už áno.
ĎAAKUUJEEMEE a tešíme čo naša vláda ešte vymyslí 🙂
@presyteny_20002 Je to nová vyhláška, nie zákon
@vanilkovazmrzka prevadzkovatel moze dostat poutu ak to nedodrziava, takze si to strazia
@ysseba Presnee, máte pravdu!!! Akože toto, je tá najpodstatnejšia vec, na našom celom svete, aby bol v kinách zákon, akoby nemali na starosti riešiť iné problémy😂😂😂
@presyteny_20002 skalica - kontroluju
@ysseba mna uz nic neprekvapi. Dufam ze tam je aj napisane, co ma mat clovek oblecene, ako ma vonat, cim ma platit a hlavne s osobou akeho pohlavia do kina vobec moze ist
Ale ze ten posraty listok stoji 11 eur, a je drahsi ako vsetky bajne lacne potraviny dokopy, to nikto z papalasov neriesi
inac ten film je v Cesku 15+
@presyteny_20002 napr ja by ho pustila na ten co chcel, su horsie a pristupne skor, ale co kaslat nato pozrie neskor v telke ci na nete, vela veci je ok mladsim deckam a toto je akoze na hlavu
@vanilkovazmrzka To ste dobre sformulovali, už čakám kedy budu pytat rodne cislo alebo cislo topanok do riti uz 😂😂😂
@viestta Viem o tom, to je na tom najsmutnejsie
@presyteny_20002 kontrolujú všade, sú veľké pokuty, nebudú to riskovať
@barny a na aky chcel ist vas syn? Na Mikiho či Deadpool Wolwerine?
@presyteny_20002 mikiho
@luliu Ale najlepsie, to maju CinemaCity, odkontroluju to dole, ale pri kinosalach to uz nekontroluju, takze viem ze niektory pubertaci to riskli a boli na Deadpoole lebo ten film bol na siestej sale a tam nikto nebol nekontroloval len dole a kupili si ty pubertaci akoze na iny film na Vlny a isiel na Deadpoool
@presyteny_20002 My to mozno riskneme uvidime 😂
@barny Aj moj.
@presyteny_20002 my sme vzdy boli papezskejsi od papeza, ale tato "kultura" co vyvadza... Som zvedava kedy zacnu zlepovat stranky v ucebniciach biologie, teda ci sa vobec ludska biologia vyucovat bude, lebo aj crevo moze ohrozit dobre mravy mladeze lebo konci ritnou dierkou...
@presyteny_20002 a potom chcel ist este na deadpool nevyslo to 😂
@viestta 😂😂anoo
@presyteny_20002 hrozne nieco tento stat 😂😂😂
Ja som bola na Deadpool & Wolverine a pýtali OP 🙂