Kianama - náramok s fotkou

18. sep 2023

Zdravim, v poslednej dobe mi vyskakuje na fb reklama naramku s fotkou v takej guľôčke. Pride mi to ako pekny napad na darček a tak som rozmyslala nad objednávkou. Keby to bolo na dobierku tak nevaham ale tato stránka ma len platbu kartou preto sa chcem spytat či nahodou niekto nema skúsenosť? Ta stránka je kianama.com.

autor
18. sep 2023

Pripadne kde by sa to dalo kúpiť na nejakej inej stranke?

barcelona77
18. sep 2023

Je toho plny aliexpres, stoji tam okolo 5 eur cca aj s postovnym uz

autor
18. sep 2023

@barcelona77 to už nestiham potrebujem to do 1.10

lucinka8768
21. sep 2023

Dobry den, mozem sa spytat, objednali ste si naramok? Tiez zvazujem kupu a potrebujem ho do tyzdna. Dakujem

autor
21. sep 2023

@lucinka8768 zatiaľ nie, mam strach či to nie je nejaka podvodna stránka. Cakam kym sa tu niekto ozve

sklaudia
25. okt 2023

Mna by toto tiez zaujimalo, nenasla som tento naramok na ziadnej normalnej stranke:(

hiro
25. okt 2023

Hmm, to musis presvietit nejakym blizkym silnym svetlom ak tomu dobre chapem? Nasiel som ako to realne vyzera, je to fakt pekne 🙂

autor
27. okt 2023

@hiro keď sa do toho pozrieš úplne blízko okom tak to vidno

autor
7. nov 2023

Zdravim, zatiaľ nik neobjednal?

jenn25
7. nov 2023

Ja som objednala 10.10 a doslo to dnes priamo z ciny(aliexpress) takze cakacia doba 4-10 dni je blud....pekne na tom zarabaju....

jenn25
7. nov 2023

A este pozeram ze som si objednala uplne inu farbu ako mi prisla...

autor
7. nov 2023

@jenn25 potesi… a foto je kvalitná? Pekne to vidno?

evita1523
10. nov 2023

Ahoj ja som si tiez objednala z aliexpresu pretoze te ceny tam maju ovela lacnejsie a som maximalne spokojna. Naramky dosli za 2 tyzdne presne od objednania, a su take ako som chcela.

sklaudia
10. nov 2023

@evita1523 viete mi prosim dat nejaky link ako to funguje? Niekdy slm neobjednavala z aliexpresu

evita1523
11. nov 2023

@sklaudia myslite ako objednat z aliexpresu? no ja to objednavam cez aliexpress aplikaciu, musite sa tam prihlasit, musite zadar aj udaje platobnej karty a potom už vlozite si do košíka ktoré veci chcete, treba davat pozor na poštovné, každý obchod má svoje podmienky a aj inú výšku poštovného ( ale niektoré su bez poštovného). potom mi to uz len dokončím objednávku, zvolim adresu dorucenia a stiahne mi to z karty peniaze. A potom uz len čakám kedy objednavka pride. ak si objednate viac veci, niekedy pridu spolu niekedy pridu kazda zvlast.... na dodanie maju dlhu dobu ale ak sa mi stalo ze nejaka vec neprisla ( do cca 2-3 mesiacov to tam je vypisané ze dokedy ) tak potom si poziadate o vratenie penazi.

Tu je celkom dobry navod :
https://www.tipli.sk/clanok/sprievodca-nakupova...

a ja som dany naramok objednavala z firmy YILI Fashion Jewellery Store ( prikladam aj screenshot obrazovky) mna vysli 2 naramky za 20€

sklaudia
12. nov 2023

@evita1523 aha jasne rozumiem, dakujem za pomoc☺️

tokula
15. nov 2023

@evita1523 Prosím vás a ako sa tam dá vložiť fotografia.
Aliexpress nepoužívam som vtom laik
Ďakujem

evita1523
19. nov 2023

@tokula pisala som si s nimi v chate a mala som im do chatu poslat fotku, pokial by neprisla tak mali tam aj e-mail.

tokula
19. nov 2023

@evita1523 ďakujem 😉

xoxo99
11. dec 2023

Ano objednala som to a dúfam mi to príde aj do 10 dni lebo ma drbne a nabudúce objednam priamo z viny o 15€ lacnejšie

tokula
11. dec 2023

@xoxo99 no ja som objednala 22.11. A 1.12 došiel mail ze maju toho veľa, že bude meškanie. Keď si dám sledovanie objednávky tak to ide z činy, takže stránka kianama je podvod nakoľko zo oni nevyrábajú ale preobjednaju z aliku. Ja blbá dala za dva náramky 54€ , ktoré este nemam ani doma a na aliki och majú niečo cez 8€ za jeden. Ale na nas vyrábajú
Potom som našla na fb ich reklamu ale všetky komentáre skryté a mali tam aj nahnevaných smajlíkov
Tak som pani čo dala nahnevaneho smajlíka napisala a odpísala mi ze nebola vobec spokojná, žže tam vobec foto nebola vidieť
No tak som uplne v rozpakoch a čakám čo to príde aj keď neverim, že ak by som nebola spokojná dostanem peniaze naspäť😡🥺

jenn25
11. dec 2023

@xoxo99 nepride to do 10 dni....ide to z ali takze tak 3 tyzdne cca pocitajte

andyel
12. dec 2023

Je to podvod, neobjednávať odtiaľ! Ide to naozaj z Číny odkiaľ si to cez ali viete kúpiť oveľa lacnejšie 🙄 prikladám foto ... Údajne produkt v hodnote 49,80€🙄

xoxo99
13. dec 2023

@andyel jebne ma totálne keď to už mám tak povedať 😡😡😡😡

andyel
13. dec 2023

@xoxo99 ja tiež nemám slov, najradšej by som im to "o hlavu otrepala"🙄

tokula
13. dec 2023

@andyel je tam aspoň tá foto vidno? 🥺

andyel
15. dec 2023

@tokula áno ale určite to nemá ani zďaleka tú hodnotu, co za to pýtajú. Vyzerá to úplne inak ako na ich foto, farba nesedí a krabička tiež nie je tá, čo majú v recenziách od "spokojných" zákazníkov

jenn25
15. dec 2023

@andyel ja som nemala ziadnu krabicku :D len nejaky sacok

brera87
19. dec 2023

Čaute,no tak vidím,že niesom sama! Akurát,že mne vyskakovala furt reklama na fotosperky.sk - je to cez kopirak ako vaša kianama,mám to objednané od 8.12 a dnes som sa začala zaujímať kde to je a až zle mi došlo..Tiež nejaký link na čínsky tranzit,na stránke žiadne údaje len mailovka a záhradnícka 95 Bratislava čo je úplný blud. Na veľa som sa dopátrala cez iné stránky na nejakú akože firmu v Anglicku kde sedí nejaký típek a napísala teplý mail teda v angličtine,stránky a doména fotosperky figuruje snáď po celej európe.Ja neverím,že mi niečo príde..Nasratá som neskutočne! Má to byť pod stromček a 6-8 pracovných dní teda sci-fi na totál!

hiro
19. dec 2023

fotosperky.sk
- nuz nikde nie je napisana firma ktora by to mala vlastnit/prevadzkovat, aspon teda som cital co tam maju a nenasiel som (nazov domeny/webu neznamena nazov firmy)
- Záhradnícka 95, 821 08 Bratislava, Slovensko - to je nejaka adresa ktoru pouziva XYZ virtualnych firiem, pravdepodobne tam je sidlo nejakej firmy co poskytuje hromadne preberanie posty na akekolvek meno
- webovu adresu ma registrovany niekto z UK?
Jack Gilbey
Green gates the street mortimer common
Reading
RG7 3RD
UK
- teda to neznamena ze ked stranka ma koncovku .sk a pise po Slovensky tak aj firma/vlastnik je zo Slovenska