Zdravim vsetkych.Radi by sme si kupili nejake auto.Na nove bohuzial nemame a tak skusame stastie inde.Zapacila sa nam Kia Soul.Vyzera na mensie rodinne auto.Rada by som poznala nazory na toto auto.Ci ho niekto ma a ako je s nim spokojny alebo nespokojny.Mame dilemu ci kupit toto alebo nejake ine a ked ine poradite prosim ktore lebo my sa nevieme rozhodnut.Vdaka za kazdy nazor.
@denisamko34 pri ojazdenom aute je podstatná jeho história, nie recenzie tých, ktorí ho majú od novoty... aj 5ročná fabia môže byť v lepšom technickom stave ako ročný mercedes...
každopádne soul by som si ja nevybrala, už na prvý pohľad je to des... ničím ma ten výtvor neoslovil, kia ako značka už vôbec nie...
Práve kvôli histórii sme doteraz všetky autá kupovali od susedov, kolegov, rodiny,... Farba a značka boli druhorade. Ak auto dokázalo splniť naše potreby a cena bola fajn, tak nebolo o com. Za mňa hovorim, že best rodinný kauf bude citroen xsara picasso, čo najmladšie. Za tie peniaze nezozeniete iné rodinné auto. Ano, je to škaredé ako moja svokra, ale aspoň sa nekradne.
@stary_ujco vdaka za radu len bohuzial nikto z nasho okolia auto nepredava i ked to by bola asi najlepsia volba.Skusili sme aj bazar ale tam nas chceli len" dostat "a oblbnut.
Kolegovia, vyves inzerát na chodbe, nech sa muž opýta v krčme,... Bazár je tá najhoršia volba, zvlášť ak sa nevyznas.
Ford fusion bol fajn alebo ford focus combi soul ma maly kufor
@denisamko34 My máme Renault Scenic, je to fajné auto pre rodinu, kufor velký, zmestíš tam aj kona. My sme kupovali už zopár áut z autobazaru, lenže moj muž je vyučený automechanik, čiže on sa v tom vyzná. Chodí radit aj kamošom, ked potrebujú kúpit od niekoho auto. Nepoznáš nejakého automechanika, že by išiel s vami do toho bazaru a poradil vám?
@janickacrazy Renault je tiez pekne auto.Automechanika bohuzial nepozname ziadneho tak preto sa aj obavame auta z bazaru ale niekedy risk je zisk i ked nie vzdy to plati.Tak este budeme cakat.Mozno sa nieco pritrafi.Vdaka.
@denisamko34 skuste daciu - tie su cenovo pristupne a relativne dobre spravene. nezodpovedaju sice uplne luxusu aut ako su citroen ci ine, ale osvedcili sa. sestra ma daciu lodgy a nevie si vynachvalit, a susedka (tu vo svajciarsku - svajciarka) ma daciu duster - rovnako velka spokojnost 😉
Dobry den,
ja mam vybrate presne dane auto z temy od autobazaru Darex - citala som na nich OK recenzie.. viete mi poradit niekto aj v tomto?
Dakujem za pomoc.
Soul nie je menšie rodinné auto. Je to nepodarok s tak malým kufrom, že tam nevopchas ani kocik, nieto ešte výbavu na víkend s dvoma deťmi. Cena je možno lákavá, ale to je tak vsetko. Kúpte si lacný kombik a nespekulujte s mestskymi crossovermi a podobnymi bludmi.