Mám mierne vlnité vlasy a rozmýšľam že si dám zažehlovaci brazílsky keratín.
Po tom by som mala mať vlasy rovné, lesklé...
Ale nikde som sa nedočítala,to že keď budem chcieť si vlasy natočiť či mi ich naspäť zvlni? a po umytí budem mať zas rovné?
Na Aliexpresse predávajú za veľmi dobrú cenu.
Máte stým niekto skúsenosť?
Ďakujem.
Môžeš si natočiť vlasy ale nie prvé dni po aplikácii a po umytí by mali zostať rovné ale neodporúčam z aliexpressu objednávať to je vec ktorú pokiaľ naozaj chceš a ma mat účinok tak treba kvalitne urobiť. Ja robievam kamarátka doma kreatín ale kupujem kvalitný kadernícky a viem ako na to. Dá sa to doma ale človeku co to nikdy nerobil neodporúčam môže to narobiť viac škody ako úžitku
@pralinka99 ahoj, aku znacku keratinu kupujes?
@fia232 selective ale to len preto ze mam to dostupné ľahko je veľa iných dobrých znaciek
@pralinka99 a aku mas s nim skusenost?Ako dlho vydrzia vlasy rovne ?O nom.som este nepocula...Ja pouzivam Alfaparf ale teraz som si davala 2x na vlasy a neviem preco ale vlasy sa mi po tyzdni od nanasania keratinu zacali trochu vlnit...neviem ci je to tým ze balik bol uz pol roka otvoreny a tie vypari sa vytratili ze plati to ako u trvalej ze bol uz slaby...alebo co sa stalo🙊...inac vies aj mi povedat aj ine znacky ktore maju fakt dlhu trvacnost a kvalitu?
@fia232 to záleží od vlasov robila sa na rôzne vlasy a každej vydržať inak ale tak v prieme dva až tri mesiace. Ja som robila iba s touto značkou takže neviem povedať presne ktoré sú ešte dobre
@sabinka264 Ahoj a to si ho chces robit sama doma ? 🙂 A z ali..no .. :/ neviem ci to bude mat taky efekt ako od skusenej kadernicky 🙂 ;) Ja len ze aby sisi vlasy este viac neposkodila. Ja som si davala brazilsky keratin robit asi 3roky dozadu u kadernicky za cca 160€ ( mala som polodlhe vlasy) musim pochvalit ze asi 4mesiace mi vydrzali krasne rovne leskle vlasy a este sa mi dost zlepsila kvalita vlasov ;) ( sla som nan hlavne kvoli vysusenym vlasom) Stravila som tam 3hodiny ale vysledok stal zato. Ale ono je to hodne aj o genetike a ked mas moc brcate vlasy .neviem ako ti chyti :/ .. a ako dlho ti vydrzi. Hlavne si radsej nasetri a zver sa do ruk odbornicke 🙂 ;) pa