Kefa na predĺžené vlasy

doriss_po
4. okt 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Od min. týždňa mám predĺžené vlasy, vlasy som si doteraz česala obyčajným hrebeňom no rada by som si zadovážila špeciálnu kefu. Poradíte mi - aká by bola vhodná a naopak, ktorým sa vyvarovať?

anulienkalenka
4. okt 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Skúste veľmi populárny Tangle Teezer, ktorý si poradí so zacuchaným vlasy veľmi rýchlo a šetrne. Navyše pri pravidelnom používaní budú vlasy silné, hebké a lesklé. Mám ho z https://www.clipinhair.sk/495-tangle-teezer-compact-ruzovy.html.

12romi34
4. okt 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Ja mám osvedčenú IONIZAČNÚ KEFU. Ide o kombináciu kefy na vlasy a keramickej žehličky. Ide o dve muchy jednou ranou, vlasy češeš a zároveň sa ti rovnajú 🙂

deti95060810
4. okt 2017

nič viac len reklama....😉