Kedy začína škôlka na Šafárikovej 4 v Košiciach

nikalaura2016
6. jan 2020

Ahojte prosim Vas je tu niekto na modrom konikovi z Košic kto nosi dceru alebo synceka do materskej skolky safarikova 4 na terase?mam dilemu co sa tyka toho kedy zacina skolka ci zajtra alebo az stredu dakujem vopred ak sa niekto ozve.

dracikdrahosko
6. jan 2020

Skúste sa pozrieť na stránke škôlky, čo tam majú uvedené. Naša škôlka to tam má zverejnené.

nikalaura2016
autor
6. jan 2020

@dracikdrahosko praveze som pozerala a nikde nic nemaju zato som uz napisala ci nahodou niekto nebude vediet lebo na stranke ani na nete nic neni

evittam
6. jan 2020

@nikalaura2016 Nie je jednoduchsie sa spýtať v skupine Kosice?

nikalaura2016
autor
6. jan 2020

@evittam clovek si pyta radu a len hate sami vsade boze moj

miskahrncarikova
6. jan 2020

@nikalaura2016 podľa mňa to bola len dobrá rada,
v skupine Košice to budu vedieť asi skôr

0silvia0
6. jan 2020

@nikalaura2016 ak sa ti zda dobra rada navstivit skupinu kosice ako hate, tak zmen nazov diskusie tak, aby ju otvarali len matky z danej skolky, cize daj do temy skolka kosice ulica atd.

maciatkolulu
6. jan 2020

@nikalaura2016 a keď ti nedajú vedieť ani v skupine a nemáš nikoho známeho zo škôlky, trochu zvláštne, ale ôk, tak sa tam prejdite na škôlke to bude zaručene. A keď ani to nie, tak hop, alebo trop😉

pininka1
6. jan 2020

My síce chodíme na Trebišovsku ale prázdniny sú pre všetkých rovnako, nastupuje sa v stredu. Určite to majú aj na stránke školy pod prázdninami.

dracikdrahosko
6. jan 2020

Alebo je ešte jedna možnosť - ak máš telefónne číslo na niektorú z učiteliek svojho dieťaťa, tak môžeš skúsiť napísať sms - ja napríklad číslo na jednu našu mám, aby som vedela nahlásiť, keď mi napr. dieťa ochorie a určite by som týmto spôsobom neváhala kontaktovať aj priamo učiteľku, nakoľko my sme boli od začiatku decembra chorí a ak by som nevedela, kedy začínajú a nemám kontakty na žiadnu mamičku spolužiakov, tak by som to riešila takto, nevidím v tom nič zlé, priamo sa opýtať, ak ani na stránke škôlky nefiguruje táto informácia.

nikalaura2016
autor
6. jan 2020

@maciatkolulu nie este som nestihla mat zname zo skolky vsetky kamosky maju deti inde moja ma specialnu dietu zato je tam a od septembra chodi takze nebol cas este sa davat do debaty s inymi rodicmi kedze kazdy chodi iny cas po dieta

nikalaura2016
autor
6. jan 2020

@dracikdrahosko pisala som neodpovedaju ani na mail ani na cislo pisala som aj priamo riaditelke skolky

evittam
6. jan 2020

@nikalaura2016 Aky hate?! Ale určite skor nájdeš odpoved tam. Ako tu kde su vsetci z celého sveta.
No co uz. Za dobrotu na zobrotu. Pekny den.

dracikdrahosko
6. jan 2020

Tak by som dieťa zobrala do škôlky zajtra, lebo ja tak viem, že školy začínajú 8.ho a škôlky 7.ho...Už Ti ostáva len vyskúšať zajtra, keď nikto nereaguje ani na telefón...A uvidíš...

nikalaura2016
autor
6. jan 2020

@dracikdrahosko sak hej ale muz aj ja pracujeme ak bude zavreta nahodou ta kde ju necham na osmu musim byt v robote taze asi ju necham u babky zajtra a nebudem stresovat co a ako...mne sa tiez tak zdalo ze 7meho preco 8meho az ale kazda kamoska ze az v stredu aj ine skolky u nas v Kosiciach ta zato som mimo z toho teraz

asia83
6. jan 2020

@nikalaura2016 Napríklad naši nastupujú zajtra. Takže treba to zistiť asi naozaj v tej košickej skupine.

janka2273
6. jan 2020

@nikalaura2016 Pozri ešte stránku vášho mesta 😉u nás v TN sa ide do škôlky až 8.1.,čiže mesto,alebo "Školské zariadenia" v ňom si určia,kedy sa otvorí podľa toho,ako zistili záujem pred Vianocami...väčšinou aj tak z nahlásených deti príde sotva tretina,či ešte menej,tak už sa poučili a zbytočne neotvarajú skôr,ako skončia školské prázdniny 😉
Ale ako píšem, každé mesto si spraví po svojom 😉

janka2273
6. jan 2020

@nikalaura2016 pozrela som ti to na stránke mesta košice.sk pod "Školstvo" a je tam v PDF formáte tabuľka prázdnin pre škôlky,no tú tvoju na Šafarikovejsom tam ani nenašla🤔nie je to nejaká súkromná škôlka??

janka2273
6. jan 2020

Toto som ešte našla na ich FB stránke z minulého roka,tak predpokladám,že to bude rovnako aj teraz a zajtra so škôlkou nepočítaj😉😘
@nikalaura2016

interpelacia
6. jan 2020

@nikalaura2016 ahoj. Urcite 8-meho. Pracujem v inej skolke v ke, takze urcite az v stredu. Este oddychuj.

elanor
6. jan 2020

v nasej skolke zacinaju uz zajtra. Tyzden pred vianocami bol na vsetkych dverach po celje skolke oznam, od kedy do kedy je zavreta a od kedy zase funguje. Ja som si ho preventivne odfotila. A presne taky isty oznam je aj na stranke skolky.
U vas take nic ako oznamy v skolke nefuguje?? ani na stranke?