Ahojte prosim Vas je tu niekto na modrom konikovi z Košic kto nosi dceru alebo synceka do materskej skolky safarikova 4 na terase?mam dilemu co sa tyka toho kedy zacina skolka ci zajtra alebo az stredu dakujem vopred ak sa niekto ozve.
@dracikdrahosko praveze som pozerala a nikde nic nemaju zato som uz napisala ci nahodou niekto nebude vediet lebo na stranke ani na nete nic neni
@nikalaura2016 Nie je jednoduchsie sa spýtať v skupine Kosice?
@evittam clovek si pyta radu a len hate sami vsade boze moj
@nikalaura2016 podľa mňa to bola len dobrá rada,
v skupine Košice to budu vedieť asi skôr
@nikalaura2016 ak sa ti zda dobra rada navstivit skupinu kosice ako hate, tak zmen nazov diskusie tak, aby ju otvarali len matky z danej skolky, cize daj do temy skolka kosice ulica atd.
@nikalaura2016 a keď ti nedajú vedieť ani v skupine a nemáš nikoho známeho zo škôlky, trochu zvláštne, ale ôk, tak sa tam prejdite na škôlke to bude zaručene. A keď ani to nie, tak hop, alebo trop😉
My síce chodíme na Trebišovsku ale prázdniny sú pre všetkých rovnako, nastupuje sa v stredu. Určite to majú aj na stránke školy pod prázdninami.
Alebo je ešte jedna možnosť - ak máš telefónne číslo na niektorú z učiteliek svojho dieťaťa, tak môžeš skúsiť napísať sms - ja napríklad číslo na jednu našu mám, aby som vedela nahlásiť, keď mi napr. dieťa ochorie a určite by som týmto spôsobom neváhala kontaktovať aj priamo učiteľku, nakoľko my sme boli od začiatku decembra chorí a ak by som nevedela, kedy začínajú a nemám kontakty na žiadnu mamičku spolužiakov, tak by som to riešila takto, nevidím v tom nič zlé, priamo sa opýtať, ak ani na stránke škôlky nefiguruje táto informácia.
@maciatkolulu nie este som nestihla mat zname zo skolky vsetky kamosky maju deti inde moja ma specialnu dietu zato je tam a od septembra chodi takze nebol cas este sa davat do debaty s inymi rodicmi kedze kazdy chodi iny cas po dieta
@dracikdrahosko pisala som neodpovedaju ani na mail ani na cislo pisala som aj priamo riaditelke skolky
@nikalaura2016 Aky hate?! Ale určite skor nájdeš odpoved tam. Ako tu kde su vsetci z celého sveta.
No co uz. Za dobrotu na zobrotu. Pekny den.
Tak by som dieťa zobrala do škôlky zajtra, lebo ja tak viem, že školy začínajú 8.ho a škôlky 7.ho...Už Ti ostáva len vyskúšať zajtra, keď nikto nereaguje ani na telefón...A uvidíš...
@dracikdrahosko sak hej ale muz aj ja pracujeme ak bude zavreta nahodou ta kde ju necham na osmu musim byt v robote taze asi ju necham u babky zajtra a nebudem stresovat co a ako...mne sa tiez tak zdalo ze 7meho preco 8meho az ale kazda kamoska ze az v stredu aj ine skolky u nas v Kosiciach ta zato som mimo z toho teraz
@nikalaura2016 Napríklad naši nastupujú zajtra. Takže treba to zistiť asi naozaj v tej košickej skupine.
@nikalaura2016 Pozri ešte stránku vášho mesta 😉u nás v TN sa ide do škôlky až 8.1.,čiže mesto,alebo "Školské zariadenia" v ňom si určia,kedy sa otvorí podľa toho,ako zistili záujem pred Vianocami...väčšinou aj tak z nahlásených deti príde sotva tretina,či ešte menej,tak už sa poučili a zbytočne neotvarajú skôr,ako skončia školské prázdniny 😉
Ale ako píšem, každé mesto si spraví po svojom 😉
@nikalaura2016 pozrela som ti to na stránke mesta košice.sk pod "Školstvo" a je tam v PDF formáte tabuľka prázdnin pre škôlky,no tú tvoju na Šafarikovejsom tam ani nenašla🤔nie je to nejaká súkromná škôlka??
Toto som ešte našla na ich FB stránke z minulého roka,tak predpokladám,že to bude rovnako aj teraz a zajtra so škôlkou nepočítaj😉😘
@nikalaura2016
@nikalaura2016 ahoj. Urcite 8-meho. Pracujem v inej skolke v ke, takze urcite az v stredu. Este oddychuj.
v nasej skolke zacinaju uz zajtra. Tyzden pred vianocami bol na vsetkych dverach po celje skolke oznam, od kedy do kedy je zavreta a od kedy zase funguje. Ja som si ho preventivne odfotila. A presne taky isty oznam je aj na stranke skolky.
U vas take nic ako oznamy v skolke nefuguje?? ani na stranke?
Skúste sa pozrieť na stránke škôlky, čo tam majú uvedené. Naša škôlka to tam má zverejnené.