neviete, kedy v BA zacina letny vypredaj NEXT? chcela by som kupit detom oblecenie,len neviem kedy zacinaju,lebo kazdy hovori iny datum.
@dusterka dneska som sa zhodou okolnosti pytala v eurovei a vravela v polke jula vypredaje v auguste zacne chodit jesenny tovar..takze aby sme zacali setrit😀
dakujem pekne za odpovede. spolieham sa na datum "v pole jula"...idem setrit peniazky 😀
13.7. pytala som sa.
ano mozem potvrdit 13.7. v aupaci som sa pytala. k
13.07 🙂 🙂
ahojte, prosim vas, a ako tu prebieha vypredaj?Zacina sa to skoro rano alebo az o 10 ked sa otvara obchod?lebo my zijeme v irsku a tak vypredaje zacinaju o 5 rano a uz od 4 tam caka milion ludi :DDD
A sale je 50perc ci?a byva naval ci ani netreba ist extra skoro....nemam tu s tym skusenosti :D
Dakujem vam.....
@gia88 tu to je tak, ze to zacina o 9hod naraz vo vsetkych 3 predajniach - Avion, aupark, eurovea, od takej pol 9 sa tam zacinaju zhromazdovat ludia, o 9 otvoria, vsetci sa rozbehnu, strhavaju z vesiakov co sa da, za 5 minut je po cirkuse a skoro vsetko rozobrane (vacsinou ostanu len velkosti newborn co su vhodne akurat tak na babiky) a potom cakas dlhu radu pri pokladni. Minule som dosla do Eurovei 5 minut po otvoreni a uz bolo vsetko rozchytane 😝 . Tentokrat si ten cirkus usetrim, kedze sa na vypredaje nechystam. Sale je 50percent ale nie na vsetok tovar
Baby prosim vas byva podobny aj zimny vypredaj v Nexte v BA ?
dakujem 🙂
ano aj zimny okolo 27.12.
dakujem, uz mam aj nakupene 😉
Dievcata a v auguste uz nic nebude ?
tak som to nestihla jojha :( a co maju teraz na predajni ked spravili letny vypredaj. uz je jesenny tovar?
uz je jesenny, neviem ci vsetko, ale uz je tam toho hodne
v avione maju pre dievcatka este dost sale veci, teda aspon vcera mali
@fabula dalsi vypredaj bude po vianociach
Neviete nahodou kedy zacne v nexte zimny vypredaj?
aj mna by to zaujimalo 🙂 pocula som, ze 26.12 ale asi pojdem zajtra do BA a tak to pozriem 🙂
takze vypredaj zacina 27.12 o 9:00 rano
a urcite to bude 27.12.? lebo minuly rok bol az v januari...
ano, urcite....pytala som sa tam 🙂)))
Ahojte, a neviete náhodou kedy začína jarny vypredaj? Ak teda bude..
@sonab168b taky podla mna nebyva je iba zimny a letny ☹
a neviete kedy bude letny tento rok? zevraj zaciatkom julla? dakujem🙂🙂
@cakl to by aj mna zaujimalo neciete niekto???????
babulky aj mna by aujimalo, kedy je v NEXTE tento rok vypredaj?????
DAKUJEM 😉
mne napisala jedna mamicka ze v juny ale to sa mi zda skoro, tiez by som to chcela vediet