ahojte chcela som sa takto informovat na vase nazory kedy asi tak zacat s naustkami.lebo kupili sme avent kuzelny hrncek a tak je naustok od 6 mesiaca a maly moj ma 11 mes ale akosi s toho nechce pit.vie to ale nechce...
jo ale mame hrnicek co se muze pouzivat od 4mesicu
😉
no ja som obcas z neho az zufala aj mi radili ze ved mu nedaj z cumla on ked bude smedny tak sa napije aj zo sosacika ale to sa neda on radsej nebude pit.da si tak 30ml a koniec...ende
mamina, on vie sam kedy ho bude chciet
my smezacali v 8mich mesiacoch pit odstavenu stavu cez naustok a krasne pil ale caj alebo vodu ani za ten svet. Teraz som mu ho dala tento tyzden a pije z toho uplne ako keby nikdy nic insie ani nemal 😉
my začaly s pítkem asi v 7 měsících, ale protože malá byla od narození přikrmovaná UV, je zvyklá na savičku, tak z pítka není nadšená. Hodně to teče, tak se zalyká, ale už si celkem zvykla. Máme to první bílé od Aventu.
náš malý je na MM a nič nechce ani z flaše,ani z avent magic ani z tommee tippee pohárika.už mám doma peknu zbierku a on sa len jeduje ked to vidí,pitie nehrozí 😒
ja do maleho dostanem najviac 15 ml vody, aj to lyzickou. Je to hruuza, lebo ked sme vonku, tak je to dost problem.
...my sme zatial stale len na cumliku z flasky, nakolko moja Nely nechce ani vidiet naustok-ZIADNY!!!!! 😠
Tak nasa Timka pije caj z toho Avent hrnceka,mlieko pije z flase na ktorej ma cumel a vie uz tahat aj cez slamku tak sme kupili flasu so slamkou maju je v dm za 120 sk a je uplne super 😉
Ale ked vidi ze ta starsia ma flasu s kubika play tak aj ona ju musi mat a napije sa z tej 😉
my dojcime, a ucit sme sa zacali pit z avent hrnceka od ukonceneho 6 mesiaca..a ucili sme sa to dva mesiaca. nechcel pit ani z hrnceka, ani z flasky...ale naucil sa 🙂
Inak my sa este dojcime ale uz len v noci 😉
my skusame teraz. Maxik si myslel, ze ma novu hracku 😀 no to bolo potopy 😀 stale sa trosku trapime, ale snad na to pride coskoro
no maj troska zacina ale akosi ho to dlho nebavi aj tak nakoniec musime dat z flasky pretoze place od smedu---
mne mala z avent hrnceku tiez nechce pit, ale urcite to vie, lebo som jej tam skusila dat UM a to bez problemov z neho vypila. Skusila som este mnoho dalsich roznych naustkov, cumle na flase (tiez rozne) a nakoniec sme uspeli az s takym cumlovitym sosacikom od lovi a z toho pekne pije
my uz js zacali ted a moc se ji to libi 🙂