Ahojte baby prosím vás od kedy spávali vaše deturence na poschodovej posteli a ako ste to riešili keď šli cikať naucili sa pomaly zliest po rebríku ?? Či volali na čas???
Vieš čo brácho so švagrinou kupovali postieľku keď mala staršia 4 roky a mladšia dva, s tým, že staršia spávala dole a mladšia s nimi a potom keď mala staršia 5 alebo 6 rokov tak normálne išla hore a mladšia bola zase dole. Jasné, že sa liepali na rebrík počas dňa a potom kričali na rodičov nech ich prídu dať dole ale postupne sa to naučili 🙂
Ja som myslela, že už aj skôr sa dá, lebo napríklad nášmu synovi sme kúpili poschodovú posteľ keď mal tri roky, ale to bola iba taká pre jedného, že pod tým má také miesto na hranie a poličky na hračky. Zo začiatku na nás kričal aby sme ho prišli dať dole ale potom sa za chvíľku naučil chodiť dole sám 🙂
No my máme tiež dva roky ale zatiaľ bude spať dole a až neskôr hore máme malú detskú a je to najlepšie.riesenie aby mali ešte v nej priestor na hranie len sa tiež obávam že ich to bude lákať sa stále skriabat na rebrik
Tak kamoška kupovala tiež takú posteľ a poviem ti najhoršie bolo to, aby sa decká dohodli, ktoré bude kde spať, lebo samozrejme obe chceli spať hore. Čo ja viem, najskôr volali a potom už boli frajerky azvládali to samé😉