Kedy vám doručil balík dhl?

chrobacik41
21. dec 2019

Ahojte, doviezol vám v poslednom období kuriér dhl balík? Ja čakám , včera som volala s ich pracovníčkou ,že dnes by mi to mali doniesť ale zatiaľ je ten balík stále v rozvozovom depe. Tak neviem. Od 19.12 mi to stále ukazuje že je to v tom depe. Myslíte že mi to aspoň v pondelok dovezú , dpd kuriér mi doniesol vo štvrtok aj v piatok balíčky hneď a dhl? Nerozumiem ako to majú

eliska13
21. dec 2019

@chrobacik41 ja som včera rozprávala s kuriérom, že budú robiť aj cez víkend, lebo nestíhajú.Ale neviem firmu😂ci to bolo DPD....ak je už v depe podľa mňa Ti ho v pondelok privezú.Je v tom chaos aj sms posielaju až poobede

evittam
21. dec 2019

No majú toho veľa. Že niekde stojí minimálne jeden kamión a nikto ho nevyklada nakoľko nemá kto rozviesť balíky.

lucyluv
21. dec 2019

U nas dhl meskalo 2 tyzdne

veronikaszabova
21. dec 2019

@chrobacik41 od DHL mi prisla smska v pondelok rano, ze mi bude doruceny balik. Doruceny bol az v stredu vecer 🙂

janulik2008
21. dec 2019

Obj sme z EBAY 14. a 18. sme mali balik doma. Trz toho maju nenormalne vela :-/

maca1984
21. dec 2019

od pondelka mi svietil balik v depe,dhl ho dorucil vcera vecer

evalin88
21. dec 2019

U nas DHLmeskalo tyzden, napisali mail ze ma v den dorucenia budu informovat, od toho mailu kurier tyzden nechodil...

anesim
21. dec 2019

@chrobacik41 mne mal priviezt balik v pondelok ( 3.12 ), podla spravy co mi prisla a dnes doobeda mi volal, ze je pred cinziakom. Ja samozrejme som nebola doma, ale povedala som, ze o 15 min pridem, tak ze mu mam zavolat kde bude a dohodneme sa. Ked som prisla domov tak stal pred cinziakom a cakal ma + este na jedneho pana z cinziaku oproti.

anesim
21. dec 2019

@chrobacik41 nie 3.12, ale 23.12, pozajtra

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz