Kedy sú rezané vianočné stromčeky?

3. dec 2022

Dobrý deň, kedy sú rezané vianočné stromčeky? Ak kúpim stromček týždeň pred vianocami, bude čerstvejši než stromček, ktorý by som kúpila už teraz? Alebo sú všetky stromčeky rezané v rovnakom čase? Ďakujem

simik22
3. dec 2022

Sú rezané naraz.

vamajka
3. dec 2022

Su rezane uz v novembri vsetky naraz

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
3. dec 2022

My sme dnes kúpili a je to už na nás celkom neskoro, zväčša kupujeme už v novembri.. máme ho potom na záhrade, príde mi to lepšie keď je u nás ako nahádzane medzi ostatnými stromcekmi.. rezané su všetky naraz niekedy na začiatku novembra, kým to prevezú k nám..

viestta
3. dec 2022

Čerstvý by bol iba ak by si kúpila od lesnícka a ten by sa pre neho vybrala alebo šla na plantaz. Tie v obchodoch sú vyrezané už pár tyzdnov

zuzinabila
3. dec 2022

My sme kupili dnes.nadhernu skoro 3 metrovu jedlu za 14 eur v Polsku.vraveli ze najkrajsie kusy sa rychlo vypredaju.predaj zacal teraz

hipuska
3. dec 2022

U nás chodia dve várky, vozia "čerstvé" ale nedá sa na to spoľahnúť. Lepsie ti je vybrat teraz, zrezat kmeň a dať do vedra s vodou. Ja posledné 3 roky ale nemám dobré skúsenosti. Vždy mi zoschol a to, mal aj stojan s vodou. Nepil vôbec. Tento rok, som kúpila umelý a som spokojná. Akurát sme ho dnes postavili a môžeme ho mať dlho. So živým som mala len starosti

veronika3110
3. dec 2022

Minule vraveli niekde ze to je jedno, ze sú rezané naraz