Dobrý deň, kedy sú rezané vianočné stromčeky? Ak kúpim stromček týždeň pred vianocami, bude čerstvejši než stromček, ktorý by som kúpila už teraz? Alebo sú všetky stromčeky rezané v rovnakom čase? Ďakujem
Su rezane uz v novembri vsetky naraz
My sme dnes kúpili a je to už na nás celkom neskoro, zväčša kupujeme už v novembri.. máme ho potom na záhrade, príde mi to lepšie keď je u nás ako nahádzane medzi ostatnými stromcekmi.. rezané su všetky naraz niekedy na začiatku novembra, kým to prevezú k nám..
Čerstvý by bol iba ak by si kúpila od lesnícka a ten by sa pre neho vybrala alebo šla na plantaz. Tie v obchodoch sú vyrezané už pár tyzdnov
My sme kupili dnes.nadhernu skoro 3 metrovu jedlu za 14 eur v Polsku.vraveli ze najkrajsie kusy sa rychlo vypredaju.predaj zacal teraz
U nás chodia dve várky, vozia "čerstvé" ale nedá sa na to spoľahnúť. Lepsie ti je vybrat teraz, zrezat kmeň a dať do vedra s vodou. Ja posledné 3 roky ale nemám dobré skúsenosti. Vždy mi zoschol a to, mal aj stojan s vodou. Nepil vôbec. Tento rok, som kúpila umelý a som spokojná. Akurát sme ho dnes postavili a môžeme ho mať dlho. So živým som mala len starosti
Minule vraveli niekde ze to je jedno, ze sú rezané naraz
Sú rezané naraz.