Rada by sa opýtala,po akej dobe ste si po rozvode našli nového partnera a či lepšieho,aký bol váš bývalý? Neviem,lebo som 3 roky sama a priťahujm stále nesprávnych mužov.je vôbec šanca,aby našla niekoho aj v 40-tke s 3 deťmi?
nie,tie požiadavky nie sú prehnané. zoznámim sa s niekým a zistím že pije,alebo klame. ked si píšeme super,stretneme sa a ked zistím,aký je,tak určite by nezostala s alkoholikom. neviem ,ale už viackrát sa mi to stalo a prestávam aj dúfať,že ešte niekto môže existovať. ☹
práve preto sa pýtam.lebo deti dorastajú a začínam pociťovať,že potrebujem aj ja niekoho pri sebe,ale zase aby som neurobila že z blata do kaluže. etraz ešte deti mám doma,tak sa človek snaží aspon priateľa nájsť a časom viac,lenže naozaj vždy sa mi ozvú alkoholici,podvodníci,klamari,alebo ženatý .
@atka3 no tak alkoholik to nie... Tam to treba stopnut este hned na zaciatku, takisto takí, co sa potrebuju niekde pristahovat a cicat...
myslim, ze este tí správni chlapi sú, len ich treba dlhsie hladat...predsa len, takmer kazdy uz ma nieco za sebou, rozvod (mozno aj kvoli alkoholu, gamblerstvu, nevere..)
ty vole tu to naber grady... spravim si popcorn a budem to tu sledovat :D
@mamca71 tak to je síla!!!!!!
mamca71 ,ved tieto kliatby a nenavist sa aj tak skor ci neskor obratia proti tebe! Nechcela by som byt v tvojej kozi!
ako mam dost, už kadečo som sa tu dočítala, ale čo zabila ta kusok vyššie.....no maaaam dooost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@alias313 zacina to byt zaujimave,nie? 😀 😀 😀 ja nikomu nic zle nezelam,nech spravodlivost neskor zauraduje.Ako sa hovori,ze bozie mlyny melu pomaly,ale isto................tomu verim,mam to overene 😉
@stellamaris jasne, je to tu huste. Som v praci, ale toto ma pobavilo.myslim, ze budem mat usmievavu celu sobotu. 😀
aj by som k tomu napisala niečo viac, ale bojím sa, že aj ja budem prekliata 😕
Tak naprskat v 4 riadkoch tolko jedovatychj slin, to je sila.... Ale baby mate pravdu. Aky pozic taky vrat. Niekde hore sa jej to uz zratava.
kokos to co bolo??? ☹
No tak to je teda sila...pre zakladatelku:nehladaj, chod casto do spolocnosti, staraj sa o svoj vzhlad, , bud v pohode a on si ta najde.
Vsetkemu treba nechat volny priebeh...netreba ist na to zhurta. Co ma byt, bude. A zas stoj co stoj mat noveho partnera nemusi byt vyhra lebo ako pises uz viackrat si sa popalila.
@atka3 musis si sama zodpovedat v com su nespravni.., ci nemas vysoke poziadavky, alebo naopak prinizke...