Kedy ste si našli nového partnera po rozvode?

atka3
22. feb 2013

Rada by sa opýtala,po akej dobe ste si po rozvode našli nového partnera a či lepšieho,aký bol váš bývalý? Neviem,lebo som 3 roky sama a priťahujm stále nesprávnych mužov.je vôbec šanca,aby našla niekoho aj v 40-tke s 3 deťmi?

sisaha
22. feb 2013

@atka3 musis si sama zodpovedat v com su nespravni.., ci nemas vysoke poziadavky, alebo naopak prinizke...

atka3
autor
22. feb 2013

nie,tie požiadavky nie sú prehnané. zoznámim sa s niekým a zistím že pije,alebo klame. ked si píšeme super,stretneme sa a ked zistím,aký je,tak určite by nezostala s alkoholikom. neviem ,ale už viackrát sa mi to stalo a prestávam aj dúfať,že ešte niekto môže existovať. ☹

katy1979
22. feb 2013

@atka3 urcite niekde existuje ten pravy. Ja mam sice len dve deti ale viem ze to bude problem. Vies ako sa hovori nadej umiera posledna.

atka3
autor
22. feb 2013

práve preto sa pýtam.lebo deti dorastajú a začínam pociťovať,že potrebujem aj ja niekoho pri sebe,ale zase aby som neurobila že z blata do kaluže. etraz ešte deti mám doma,tak sa človek snaží aspon priateľa nájsť a časom viac,lenže naozaj vždy sa mi ozvú alkoholici,podvodníci,klamari,alebo ženatý .

sisaha
22. feb 2013

@atka3 no tak alkoholik to nie... Tam to treba stopnut este hned na zaciatku, takisto takí, co sa potrebuju niekde pristahovat a cicat...
myslim, ze este tí správni chlapi sú, len ich treba dlhsie hladat...predsa len, takmer kazdy uz ma nieco za sebou, rozvod (mozno aj kvoli alkoholu, gamblerstvu, nevere..)

sissy27
22. feb 2013

@atka3 no nemyslím si, že si bez šance, ale teda nehľadáš na nesprávnych miestach? 😉

mamca71
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misaelka
5. apr 2014

ty vole tu to naber grady... spravim si popcorn a budem to tu sledovat :D

jahodnicka
5. apr 2014

@mamca71 tak to je síla!!!!!!

casy30
5. apr 2014

mamca71 ,ved tieto kliatby a nenavist sa aj tak skor ci neskor obratia proti tebe! Nechcela by som byt v tvojej kozi!

alias313
5. apr 2014

ako mam dost, už kadečo som sa tu dočítala, ale čo zabila ta kusok vyššie.....no maaaam dooost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

stellamaris
5. apr 2014

@alias313 zacina to byt zaujimave,nie? 😀 😀 😀 ja nikomu nic zle nezelam,nech spravodlivost neskor zauraduje.Ako sa hovori,ze bozie mlyny melu pomaly,ale isto................tomu verim,mam to overene 😉

alias313
5. apr 2014

@stellamaris jasne, je to tu huste. Som v praci, ale toto ma pobavilo.myslim, ze budem mat usmievavu celu sobotu. 😀
aj by som k tomu napisala niečo viac, ale bojím sa, že aj ja budem prekliata 😕

zita19
5. apr 2014

Tak naprskat v 4 riadkoch tolko jedovatychj slin, to je sila.... Ale baby mate pravdu. Aky pozic taky vrat. Niekde hore sa jej to uz zratava.

mirka1011
5. apr 2014

kokos to co bolo??? ☹

katfan
5. apr 2014

No tak to je teda sila...pre zakladatelku:nehladaj, chod casto do spolocnosti, staraj sa o svoj vzhlad, , bud v pohode a on si ta najde.

lenkica
5. apr 2014

Vsetkemu treba nechat volny priebeh...netreba ist na to zhurta. Co ma byt, bude. A zas stoj co stoj mat noveho partnera nemusi byt vyhra lebo ako pises uz viackrat si sa popalila.