Ženy zaujímalo by ma kedy ste sa spoznali s mužom, ktorého ste si zobrali a mali s ním následne dieťa. Pýtam sa preto, lebo mám 25, som po rozchode a trochu sa obávam, že nestihnem nájsť toho “pravého” a založiť rodinu. Nechcem sa totiž vo vzťahu hrnúť hneď do manželstva a rodiny ale chcela by som deti do 30. Potrebujem asi len slová utešenia😀😀
23, v 25 sme sa brali, v 27 rodila prvého syna, v 30 druhého.
v 30 sme sa spoznali v 31 sme spolu zacali zit a dieta este nemame a svadbu neplanujeme.
Ja som mala 14, on 17. Spoznali sme sa na svadbe, vymenili si fb 😀. Asi o pol roka sme zacali chodit spolu vonku a do roka sme zacali spolu "chodit" 😀. Po dostudovani gymka som šla na VŠ tam, kde aj on, len iný odbor. Kúpili sme si byt a po prvom ročníku sme sa vzali, čím sme všetkých šokli. Čiže svadba bola po 5. rokoch. Teraz sme spolu 9 rokov, ja mám o 2 týždne štátnice a keď bude všetko ok, na Mikuláša budeme mať už aj bábätko 🙂. No my sme dosť spontánny. A ja som do všetkého vhupla. Neviem, či by som sa bála vzťahu, lebo toho druhého aj tak najlepšie spoznáš, až keď budete spolu bývať.
31, 34 som rodila 🤷♀️😊
Takéto štatistiky su Ti nanič.
@dizajnerka tak minimalne pre dobry pocit, ze nebude jedina, co rodila po 30 🙂
V 10 😂😂😂🤦♀️ teraz mám 25
Pár dní pred mojou 24, svadba v 26, deti 30, 33 a 35 😉
@petamich tak rodiť môže aj hneď, záleží že s kým si to dieťa urobí. 🙂
Spoznali sme sa keď ja som ešte študovala on už pracoval v OSSR.ja 18 on 23.spoznali sme sa cez Pokec 🤣😂😅
Prvé dieťa ja 25 on 30, svadba cca 1,5 roka po narodení prvého syna a druhé bábo v 31 on 36
Mala som 20 ked sme sa spoznali, 23 svadba, 24 prve dieta.
18 som mala keď sme sa dali dokopy, 22 bola svadba 23 pôrod prvého synka ☺️
Spoznali 22, svadba 28, dieťa 29 Spoznali sme sa na pokeci
Mala som 24 keď sme sa spoznali v práci
Vydávala som sa 30ke
Rodila som 33
Ja som môjho muža prvýkrát videla, keď som mala 18, ale začali sme spolu chodiť, až keď som mala 29. V 25-ke máš ešte kopu času.
Dokopy sme sa dali ked som mala 23 a muz 26, ale poznali sme sa asi 6rokov predtym..
Spoznali sme sa, ked som ma 22, brali s.e sa, ked som mala 27...syn sa narodil , ked som mala 32
Nestresuj sa tymto, ja som sa vydavala v 24, rozviedla v 26, v 27 spoznala mojho terajsieho a rodim tri dni pred mojou 30😄tiez som chcela dieta pred 30, stiham snad😄
Neboooj :D my sme sa spoznali pred 2 rokmi cca, dali sme sa dokopy asi pól roka na to a teraz máme už 2 mesačne babo :D niesme zobratí ešte a obaja máme 25. Myslím že to vôbec nieje o tom koľko ste s niekým spolu a koľko máte rokov ale ako to cítite ;) my sme hneď vedeli že je to dobre a že chceme byt rodina 🙂)) moja najlepšia kamoska bola s bývalým 10 rokov. Ona chcela rodinu svadbu dieta atd… on jednoducho nie a tak to aj skončilo. Spoznala terajšieho partnera a po roku mali babo 🙂
Spoznala som ho v 17tich, teraz mam 31 a nemame deti.. tiez som chcela do 30ky deti.. neplanuj zbytocne 😅
V 17. Takže to ťa asi veľmi "neupokojí". Ale poznám dosť žien, čo našli pravého aj v 30, aj neskôr. Veľa z nich sa už aj teší z detí.
Hm,tak ja skoro ale mnoho kamosiek po 25tke. ;D (Slova uistenia.) Avsak! Mnoho ich nema ani po 30tke. Kazdy zivot je iny. ;)
S bývalým sme spolu chodili 15 rokov, rozišli sme sa keď som mala 31. S manželom sme sa spoznali keď som mala 32, v mojich 34 sme zobrali, rodila som v 35. Spoznali sme sa na kurze AJ v práci. Hlavu hore 🙂
V 25 zoznámenie, 27 svadba a 33 dieťa...
My sme sa spoznali ked som mala 29, ale vtedy som este bola s inym, potom este dlho kamarati, vztah bol az v 35-36. Rodila som v 41. Zaujimave bolo, ze uz 12 rokov pred zoznamenim sme boli dokazatelne blizko seba, len sme sa zhodou okolnosti nikdy nestretli - stretavali sme sa s rovnakymi ludmi v rovnakom case, tiez manzel mal byt moj spoluziak na VS, ale v poslednej chvili sa isiel zapisat na inu VS, dokonca o mne pocuval od roznych ludi (ale nevedel, ze je to o tej istej osobe) a raz si aj pri tom pomyslel, ze "take dievca by som chcel". Tym chcem povedat, ze niekedy sa ten pravy uz dlho mota a mota okolo teba, ani o tom nevies a v spravnom case vstupi na scenu 🙂 U nas teda ten spravny cas bol dost neskoro, ale hlavne, ze bol.
Stretnutie - 21 rokov, svadba - 25 rokov, 1.dieťa - 28 rokov, 2.dieťa - 38 rokov.
Ahoj, my sme sa spoznali ako 21 rocny obaja ( studenti- spoluziaci) , svadba ked sme mali 29, v 32 sme mali prveho syna, v 35 druheho.
19 jsme se seznámili a i vzali ve 20 první dítě a 38 druhé dítě…
30 sme sa spoznali, 31 sme spolu zacali vztah, 35 som rodila
ono obcas najst toho praveho a zaroven sa nehrnut do svadby a zaroven mat dieta do 30, ked mas teraz 25 mozu byt kusok nezlucitelne poziadavky