Kedy ste pocítili, že sa chcete usadiť?

9. júl 2022

pekny den,

kedy ste zistili a citili,ze sa chcete usadit? ja mam cez 30,nemam priatela,ani ziadne zavazky....asi je to aj tym, ale vobec zatial necitim,ze sa chcem usadit,mat deti...chcem este cestovat,co to zarobit, vidiet svet...sem tam su take narazky,ze mladsia uz nebudem...neviem ci niekedy budem mat taky pocit,ze tu uz chcem zostat...potom zas pocuvam,tazku hlavu si z toho Zas nerobim, ze zostanem sama....aj brala by som niekoho do zivota,len to sa neda vynutit. takze neviem k comu spala tato moja iba na :D niekedy si pripadam ako z inej sveta

queen_mary
9. júl 2022

Este mas v pohode minimalne 5 rokov cas na to, aby si sa usadila. V dnesnej dobe je skor zvlastne, ak ma niekto deti pred 30tkou 😀 ja som mala v 28, teraz mam 31 a leby vratim cas, tak by som este zo 4 roky minimalne pockala a robila presne to, co chces robit ty 🙂

laurita285
9. júl 2022

Inak kto ti dáva tie narážky? Podľa mňa to nepredsadzuješ dostatočne sebavedome, ja som bola dlho bez chlapa a záväzkov ale teda, mne nikdy nik nepovedal že mladšia už nebudem.
Ale zas musím povedať, že zo mňa to šťastie a pohoda vždy vyžarovala a ostatným som mala vždy pripravené nejaké tie šplechnutia, keby sa im zachcelo brízgať.

ms_green
9. júl 2022

Na jednej strane áno, nikto ti nemá čo kecať do toho kedy ty chceš mať deti/rodinu, zas na druhú stranu, tehotenstvo po 30 sa už klasifikuje ako "tehotenstvo vo vyššom veku" a prináša so sebou rôzne riziká. Počnúc tým, že žena nevie otehotnieť, alebo vajíčko sa nevie uhniezdiť cez ďalšie komplikácie v tehotenstve.

queen_mary
9. júl 2022

@ms_green podla mna je to skor o genetike/predispozicii. Su zeny, ktore s tym maju problem aj pred 30 (aj ked ich je menej). Kazdopadne by som to tak negeneralizovala, a medicina dnes hlavne dokaze uz pomaly zazraky.

ms_green
9. júl 2022

@queen_mary Jasné, nechcela som tým povedať, že každá žena má problémy s tehotenstvom po 30, chcela som tým povedať skôr to, že čím neskôr má žena dieťa tým pravdepodobnejšie sú nejaké komplikácie.

kitycat
9. júl 2022

Na zo nie je vhodny vek. Ked najdes toho, s kym sa chces usadit a on to bude citit rovnako, tak sa k tomu dopracujete uplne prirodzene.

Samozrejme, niektori tieto veci robia len prwto aby sami neboli

santiago_segura
8. jan 2023

tak si tak nepripadaj lebo ja mam cez 40 a nemam pocit ze by som sa chcel niekedy usadit. To neni o tom. Neni vzdy priorita mat vztah a rodinu. Komu co vyhovuje. Kolko ludi tolko chuti.

mikadooo
8. jan 2023

Podľa mňa je to presne ako píšeš. Keď nájdeš chlapa, s ktorým si budeš vedieť predstaviť založiť rodinu, vtedy začneš dumať nad tým, že už je možno aj čas usadiť sa😉. Takže cestuj, teš sa z možností, ktoré máš a usadenie príde vtedy, keď má prísť 😁.

kittykat22
8. jan 2023

ked som mala 18 tak som revala, ze chcem prsten, dieta, dom a psa 😅 v 20 som revala, ze zostanem na ocot a nikoho si nenajdem. Level zufalstva 2000 😀 vzdy som bola nastavena na zitie v rodine - taka vnutorna tuzba tu vzdy bola. Predpokladam, ze tieto rozumy ako si niekoho rychlo najst ti davaju hviezdy ako ja, ktore si bez partnera ani neprdnu 😂

santiago_segura
8. jan 2023

Alebo nepríde. Mna by ani nenapadlo zamýšlať sa nad tým lebo súčasný stav beriem ako absolútnu samozrejmosť.