Kedy si môžem vyzdvihnúť lístky do kina kúpené cez net?

kikus391
21. jan 2015

Baby prosim vas potrebujem radu,kupila som si cez net listky do kina a potrebujem vediet ci ich mozem vybrat na pokladni skor alebo az v den kedy sa film premieta?

stary_ujco
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalym
21. jan 2015

@stary_ujco Ale zase, to nevymyslíš, taká popularita.........

miku1
21. jan 2015

@kikus391 Napíš mi, ktoré kino je predajcom, ja tam zavolám, zistím a napíšem ti odpoveď 🙂

kikus391
autor
21. jan 2015

@miku1 cinemax trenčín a ďakujem 🙂

kikus391
autor
21. jan 2015

@stary_ujco
@natalym pozrite ja som sa len normálne spýtala a ak máte mať hlúpe komentáre strčte si ich za klobúk! 😉

janka_g
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
21. jan 2015

@kikus391 a keby si tak zdvihla telefon a zavolala tam sama?? či sedíš si na kábli?

kikus391
autor
21. jan 2015

@sissy27 asi ty si sedis na kabli,vies keby som neni mimo slovenska tak si tam zavolam sama,ja som od nikoho nechcela aby niekam volal ja som len chcela radu ale vidim ze tu kazdy dokaze len rypat a urazat!

sissy27
21. jan 2015

@kikus391 no a si na opustenom ostrove a nemajú tam telefóny... a nie, nechcela si od nikoho, aby tam volal, ale keď ti to bolo ponúknuté, tak ako dobre 😀

miku1
22. jan 2015

@kikus391 Nato, aby si si niekam zavolala, nemusíš byť na slovensku. Stačí si otvoriť stránku a máš tam aj mailovú adresu, nie len telefón. Samozrejme, to že tam zavolám som napísala ako "vtip" 🙂 Ak na niečo predávajú lístky, tak zrejme si ich potom môžeš aj vyzdvihnúť. Akurát je to časovo obmedzené dokedy najneskôr. Problém MK a to nemyslím len teba teraz je hlavne v tom, že každý na čo si spomenie píše sem, miesto toho aby si to proste vygoglil sám. A pokiaľ teda nie si na slovensku, tak ti asi nepomôže fakt, že si dnes po lístky ísť môžeš? Či?

vika35
22. jan 2015

z obchodnych podmienok kina
2.2 Akonáhle je platba zrealizovaná, je zákazníkovi odoslaný potvrdzujúci e-mail na ním zadanú e-mailovú adresu. Hlavným a podstatným identifikátorom takto zakúpenej vstupenky je číselný kód, na základe ktorého si zákazník vyzdvihne vstupenky priamo v kine, na označených miestach - „kioskoch“, prípadne v pokladni kina jednoduchým spôsobom – zadaním kódu na dotykovej obrazovke sa vytlačia klasické vstupenky CINEMAX. Bez vyzdvihnutia vstupeniek nebude vstup do sály umožnený – potvrdenie o platbe neslúži ako vstupenka a má len informatívny charakter! Platba je zrealizovaná iba vtedy, ak zákazníkovi príde e-mail a potvrdzujúca sms (musia byť doručené OBE notifikácie).
2.3 Každé predstavenie z tejto transakcie bude mať vlastný identifikačný kód. Zobrazenie 6-miestneho identifikačného kódu na zobrazovacej jednotke zákazníka je potvrdením o úspešnom prebehnutí transakcie. Tento kód slúži na vyzdvihnutie vstupenky/vstupeniek a zákazník je povinný si ho uschovať.
2.4 Identifikačný kód nákupu vstupeniek na dané predstavenie môže byť použitý pre vyzdvihnutie vstupenky/vstupeniek iba jedenkrát. Predložením e-mailového potvrdenia (alebo SMS potvrdenia) nevzniká automaticky nárok na vydanie vstupenky/vstupeniek, bez ohľadu na to, kto potvrdenie predloží.
2.5 Zákazník je povinný, pokiaľ si uplatňuje nárok na poskytnutie zľavneného vstupného, preukázať oprávnenosť nároku na zľavnenú vstupenku pri kontrole vstupeniek predložením platnej filmovej karty oprávňujúcich držiteľa k zľave a dokladu totožnosti. V prípade, že zákazník nepreukáže nárok na zľavnenú vstupenku, bude vstupenka považovaná za neplatnú a nebude povolený vstup do kinosály bez nároku na vrátenie vstupného.
Zľavneným vstupným sa pre účel týchto obchodných podmienok považuje len vstupné podľa platného cenníka.
2.6 Vstupenky je možné zakúpiť najneskôr 30 minút pred začiatkom predstavenia. Maximálny počet vstupeniek na jeden nákup je 5 ks.