Otázočka. Kto vie, kedy sa v Poľsku začínajú predávať vianočné stromčeky? Bol tam niekto osobne na nákup, cenovo sa oplatí vycestovať? Ďakujem...
V novembri urcite uz budu mat viacnocny tovar, ten sa tam oplati, hlavne stromceky aj ozdoby. Svetla sme tam kupili - led, pekne, aj cena dobra, len skoda, ze ked sme prisli domov tak nefungovali 😒
my sme tam kúpili aj stromček aj svetlá...všetko funguje jak má čo sme tam kupovali....len treba všetko vyskúšať....svetlá sme aj 3krát vypli a zapli že či ozaj fungujú.Boli sme tam začiatkom novembra minulý rok
Ďakujem, ja by som tam chcela ísť teraz 20. októbra, tak sa trošku bojím, aby to tam už mali.
Možno už budú mať aj ku koncu októbra. Len nechoď začiatkom novembra, sú dušičky. Je to veriaci národ a cez sviatky trhy nie sú.
Ďakuejm cerez, to som ani nevedela, že sú taký veriaci 😅
ahojte, ja som bola v Jablonke pred 2 týždňami a vianočné stromčeky už boli na predaj.
Jéééj, ďakujem zusonka moja, to mi odľahlo, nepreženiem sa 😀
caute vie mi niekto povedat ci v polsku predavaju aj biele vianocne stromceky a aka je ich cena.dakujem
ak ste boli v Poľsku, kolko tak vysiel umely stromček cca 220cm? u nas na trhoch predavaju za 46E a neviem, ci je to vela.. alebo je to ok... tento stromcek je krasny huňaty 🙂 a na konci vetvičiek ma svetlo zelene zakončenie...dakujem
Skúste pozrieť stránku http://umele-stromy.sk/ majú tam pekné vianočné stromčeky.
Pekné sú, ale aj ceny. Ja by som chcela stromček pekný typický stromčekový tvar naspodu široký a to tu nikde nemajú. Majú niečo také v polsku?
My sme kupovali tri roky dozadu, jedličku 1,70 krásne košatú, nepĺzne aj zo stojanom a stála 17 eur. Boli sme v novembri v Targu. Predávali aj ozdoby, svetlá. Pri svetlách treba byť opatrný, boli aj lacné aj drahšie.